Talentudvikling

RIF Fodbold har allerede i dag mange dygtige fodboldspillere, men klubben ønsker mere fokus og struktur på den interne talentudvikling i Midtsjællands største fodboldklub.
Derfor er klubben under talentchef Kim Wiborgs ledelse i gang med at sammensætte en ny talentstruktur i RIF Fodbold. Bl.a. de nye tiltag er:
  • Månedlige akademi træninger i relevante alderssegmenter for klubbens egne spillere.
  • Tema-møder med spillernes forældre omkring talentudvikling.
  • Åben teknik træning i august for alle kommunens 10-14 årige.
  • Fokus på udvikling og fastholdelse af klubbens U19 og U21 spillere.
  • Fokus på videreuddannelse og inspiration af klubbens trænere og ledere.
Ud over den nye interne talentstruktur, så vil ovenstående tiltag blive understøttet af RIF Fodbolds nye samarbejdsaftaler med FC Roskilde og Næstved IF. Disse aftaler er kommet i stand på RIF Fodbolds eget initiativ. Samarbejdet betyder bl.a. at FC Roskilde og Næstved IF stiller dygtige trænere med DBU og divisionserfaring til rådighed ved træninger i Ringsted, ligesom RIF Fodbold kan trække på de to klubbers erfaringer med talentudvikling.
Har du spørgsmål til ovenstående eller har du brug for sparring, så kontakt Kim Wiborg.
Mail: kimwiborg@hotmail.com // Mobil: +45 21 23 21 25