Menu

Ny årgang U6 / årgang 2014

image
Tekst & Foto: Morten Mohrsen | www: Anders Karlshøj
28. juni 2019 kl. 11:16

RIF Fodbold starter igen en blandet årgang op til august. Derfor kan unge piger og drenge, som er født i årgang 2014, komme ud og give den gas på banerne fra midten af august.

Træningen vil handle om at spillerne skal stifte bekendtskab til fodbold gennem leg, der motiverer børnene til deltagelse. Børnene skal have så mange boldberøringer som muligt til alle træninger. I denne aldersgruppe er der stort spring både færdigheds- såvel som motorisk og derfor vil der blive taget udgangspunkt i den enkelte spillers niveau i alle øvelser. Spillerne skal udføre alle øvelser på deres egne præmisser. 

RIF Fodbold har tilknyttet 2 nye trænere til årgangen, Thomas Ibsen og Rasmus Kristiansen, som begge er bosiddende i Ringsted. 

Udover de begge 2 har en dreng på den kommende U6 årgang, så har de også hver især en datter som spiller i Ringsted pigefodbold. For dem bringer det mange gode minder frem, at være tilbage i disse omgivelser i RIF og de ser begge utroligt meget frem til at kunne bringe en masse gode stunder for de yngste spillere i RIF.

U6 / Årgang 2014 træner lørdag fra kl. 10-11 på 3 mands banerne ved Fodboldhuset. Første træning er lørdag den 17. august. Senere kan det evt. blive udvidet med en dag mere.

Det forventes at forældrene er aktive omkring træningen og hjælper til, hvor det er nødvendigt. Er der opbakning blandt forældrene, så vil der være mulighed for at deltage i børnestævner.

Kontingentet for 1. halvår, som løber frem til 31. december 2019, er på 400 kr. Tilmelding sker via klubbens hjemmeside under "BLIV MEDLEM".

Er der spørgsmål til ovenstående, så kontakt Børneformand Morten Mohrsen på 20663048 eller boern@rif-fodbold.dk

Vi glæder os til at se en masse børn ude på banerne.