Menu

Mindeord - Laust Laustsen

image Laust Laustsen
Brian Larsen og Flemming Jensen
19. december 2018 kl. 18:23
Et RIF ikon er gået bort

Tirsdag d. 18. december 2018 modtog jeg den triste meddelelse om, at en af klubbens store ikoner Laust Lausten er gået bort.

Laust blev indvalgt i Ringsted Herrefodboldafdelings bestyrelse ved den ordinære generalforsamling d. 19. januar 1972. Han sad herefter som bestyrelsesmedlem i perioden fra 1972 til og med 1991. I 19 år ydede han en kæmpe indsats for klubben, som altid vil blive husket og værdsat.

Et af de store arrangementer, som Laust var med til at få til byen og klubben, var opvisningskampen i 1986 mod selveste Liverpool FC. Det blev en kæmpe succes med fyldt stadion og verdensklasse fodbold på Ringsted Stadion.

Laust havde gennem tiden flere forskellige kasketter i klubben, hvor han udover at være kasserer og ungdomsformand i løbet af bestyrelseskarrieren, også var aktiv på banerne, som både træner og spiller.

Udover sit eget engagement i klubben, så var Lausts sønner Michael og Henrik også engageret i klubben. Michael opnåede 151 kampe på klubbens 1. hold, mens Henrik, ud over at spille selv, i flere år bidrog med trænerarbejdet i ungdomsafdelingen. Vi ved, at Laust var meget stolte af sine drenge.

Laust kom indtil sygdom desværre svækkede ham, jævnligt i klubben, hvor han var en flittig kortspiller. Jeg ved, at han vil blive savnet ved kortbordet - ja, i hele klubben. RIF Fodbold har mistet en stor personlighed.

Vores tanker går til familien i denne svære tid.

Æret være Lausts minde.

På vegne af RIF Fodbold, Brian Larsen (formand).