Menu

RIF Fodbold forlænger og forstærker talent teamet i 2019

image Fra venstre ses Martin Hove, Ronnie Bendtsen, Rasmus Wessel Knaack og Kim Wiborg
Tekst & Foto: Jesper Lemmike & Carsten Andersen | www: Anders Karlshøj
18. december 2018 kl. 18:00
Forlængelser og forstærkelser af teamet, samt nye fokusområder!

Det er med stor glæde at RIF Fodbold kan præsentere sit talent team fra 1. januar 2019. Det er både blevet til forlængelser men også en forstærkelser af teamet samt nye fokusområder.

RIF Fodbold har i løbet af det sidste år indgået samarbejdsaftaler med FC Roskilde og Næstved IF som en del af klubbens talentarbejde, men en vigtig ting for klubben har været at få sammensat sit eget team der kunne være med til at udvikle klubbens mange dygtige fodboldspillere. RIF Fodbolds fokus er forsat på ”Talentudvikling - med respekt for bredden” da klubben ikke vil gå på kompromis med at der i RIF Fodbold skal være plads til at alle skal kunne udvikle sig uanset niveau og ambition.

Uden at underdrive er vi i RIF Fodbold meget stolte over at kunne præsentere vores talent team, som vi selv anser for værende på meget højt niveau såvel fodboldfagligt, uddannelsesmæssigt men også med personer med Blåt DNA og dermed hjertet på rette sted for udviklingen af RIF Fodbold.

Klubben har forlænget kontrakterne med Talentchef Kim Wiborg, Talenttræner Martin Hove og Talenttræner Ronnie Bendtsen. Se nærmere beskrivelse nedenfor om de 3 trænere.

Den nye mand i teamet er Rasmus Wessel Knaack der tidligere har været ungdomstræner i RIF Fodbold og senere assistenttræner under Flemming Larsen. Rasmus er dog ikke kun ansat i talent teamet men også som en forstærkelse af teamet omkring klubbens Sjællandsseriehold og vil som sin anden del af ansættelsen i RIF Fodbold indgå i dette sammen med cheftræner Ole Pedersen, assistenttræner Lennart Toft og målmandstræner Martin Hansen. Se nærmere beskrivelse nedenfor om Rasmus.   

Talent Teamet vil samlet stå for talentudviklingen og opgaverne fra U10 – U21. Teamet vil uanset den enkeltes fokusområder – som er beskrevet nedenfor - arbejde på tværs af de enkelte årgange og alle indgå i teamets samlede ansvarsområder.

Kim Wiborg – samarbejdsaftaler med FC Roskilde og Næstved IF samt alt omkring spiller henvendelser

Kim er 52 år og med mere end 20 års erfaring som træner på bl.a. 2 divisions niveau. Kim har tidligere været chefkonsulent i DBU igennem 4 år og er certificeret DBU-scout, level-1 certifikat/talent ID fra det engelske fodboldforbund og har en UEFA B-licens. Kim har været tilknyttet RIF Fodbold siden sommeren 2017 og har forlænget sin aftale frem til sommer 2019.

Martin Hove – talentansvarlig for U10 – U12

Martin er 34 år og har fået sin fodboldopvækst i RIF Fodbold, hvorefter det blev til en afstikker først til B1903 og senere Slagelse med divisionsfodbold begge steder. Herefter vendte Martin hjem til RIF Fodbold og var med til at rykke klubben op igennem rækkerne og det endte med i alt 267 kampe for klubbens 1. hold og intet mindre end 3 gange blev han kåret til årets spiller inden han stoppede sin aktive karriere. Som træner har Marin prøvet lidt af hvert både som træner for klubbens U15, U19 og nu med ansvaret for ”Små fødder” og U7. Derudover arbejder Martin til daglig på en idrætsefterskole med fodbold på skemaet 3 gange om ugen.

Martin er DBU B2 træner og har planer om at tage DBU B3 i løbet af 2019. Martin har forlænget sin aftale med RIF Fodbold i 2 år.

Ronnie Bendtsen – talentansvarlig for U13 – U15

Ronnie er ligesom Martin 34 år og har også fået sin fodboldopvækst i RIF Fodbold, inden turen gik videre til Køge Boldklub og senere Brøndby IF. Som seniorspiller har Ronnie repræsenteret Brøndby IF, Køge Boldklub, Næstved IF, HB Køge, FC Vestsjælland og FC Roskilde. Det er blevet til omkring 25 superligakampe, 400 kampe i de forskellige 1. divisionsklubber samt 50 kampe på diverse danske U-landshold. Ronnie var indtil sommeren 2018 assistenttræner på Køge Boldklubs Sjællandsseriehol.

Ronnie har en T-træner licens, som er en sammenlægning af DBU B1 og B2. Ronnie har forlænget sin aftale med RIF Fodbold i 2 år.

Rasmus Wessel Knaack – talentansvarlig for U17 – U19 samt træner for RIF Fodbold U21

Rasmus er 48 år og har i sin aktive karriere spillet ca. 100 1. holds kampe for Haslev og Ringsted. Rasmus er til daglig ansat på SØS idrætsefterskole på 22. år, hvor han er fodboldtræner på skolens fodboldlinje. Tidligere har Rasmus været ungdomstræner i RIF Fodbold i ca. 7 år og var assistenttræner på klubbens Sjællandsseriehold i 2 år under Flemming Larsen. I efteråret 2018 har Ramus været tilknyttet Haslev FC Sjællandsseriehold som specialtræner.

Rasmus har UEFA A-licens og Målmandstræner M1. Rasmus har i første omgang underskrevet en aftale med RIF Fodbold til sommer 2019 – men hvis alt går som ønsket med en plan for en længere aftale.

Vi i RIF Fodbold kan ikke vente med at komme i gang med talentarbejdet i 2019 og er som tidligere nævnt utrolig stolte af at kunne præsentere så stærkt et team til udvikling af klubbens unge fodboldspillere. Vi håber desuden i vil tage godt imod klubbens nye mand Rasmus Wessel Knaack.

Er der spørgsmål til ovenstående er i velkommen til at tage fat i Ungdomsformand Jesper Lemmike på tlf. 40 51 40 18 eller Seniorkoordinator Carsten Andersen på tlf. 29 72 96 03.

RIF Fodbold ønsker spillere, trænere, ledere, frivillige og alle andre med tilknytning til klubben en glædelig jul og et godt nytår – vi glæder os til et spændende 2019 sammen med jer. 

Fra venstre ses Ungdomsformand Jesper Lemmike, Rasmus Wessel Knaack og Seniorkoordinator Carsten Andersen