Menu

Talentudvikling: RIF Fodbold ansætter Mogens Goldbæk

image
Tekst & Foto: Jesper Lemmike & Carsten Andersen | www: Anders Karlshøj
12. januar 2019 kl. 10:21
Yderligere fokus på klubbens dygtige målmænd.

Det er med stor glæde at RIF Fodbold kan præsentere endnu en træner til sit talent team, da det er lykkedes klubben at ansætte Mogens Goldbæk som ny målmandstræner.

Mogens Goldbæk er 63 år og har været i fodboldverden i adskillige årtier. Han var i mange år fast tilknyttet Sorø Freja som både assistenttræner, målmandstræner og senere førsteholdstræner. Dette bl.a. i samarbejde med Kenneth Gangsted som i dag er ansat som U19 divisionstræner i en af RIF Fodbolds samarbejdsklubber Næstved IF. Senere gik turen til Benløse IF som først assistent- og målmandstræner inden han i 2016 overtog som cheftræner og i sin første sæson formåede at sikre oprykning for holdet til Serie 2.

For nyligt annoncerede RIF Fodbold både forlængelser med Kim Wiborg, Martin Hove og Ronnie Bendtsen samtidig med en ny ansættelse af Rasmus Wessel Knaack i talent teamet. Sidste ønske fra såvel klubbens som teamets side var at få tilknyttet en målmandstræner således at der kunne sættes yderligere fokus på dette område og klubbens mange dygtige målmænd. Dette er lykkedes med ansættelsen af Mogens Goldbæk.

RIF Fodbolds nye træner skal dog ikke kun være en del af talent teamet, da aftalen også indebærer målmandstræning hver anden uge af alle klubbens målmænd fra U10 – U19 sammen med bl.a. Rene Junggaard Jensen der tidligere har stået for dette. Planen er således at Mogens Goldvæk hver 2. uge skal stå for målmandstræningen ved træningerne i talent teamet og hver 2. uge for generel målmandstræning på tværs af afdelingerne fra U10 – U19.

Med ansættelsen af Mogens Goldbæk er talent teamet for foråret 2019 på plads og RIF Fodbold glæder sig til at se teamet i aktion på banerne inden længe.

Inden længe vil talent teamet indkalde forældre, klubbens ledere, trænere og andre med interesse i dets arbejde og præsentere planen for foråret 2019 – følg med her på hjemmesiden.

Vi håber i vil tage godt imod klubbens nye mand Mogens Goldbæk.

Er der spørgsmål til ovenstående er i velkommen til at tage fat i Ungdomsformand Jesper Lemmike på tlf. 40 51 40 18 eller Seniorkoordinator Carsten Andersen på tlf. 29 72 96 03.