Menu

U17-1 Storsejr over Herlufsholm

image
RIF Legenden Kim Bo Hansen
11. april 2018 kl. 19:31
Kampreferat af weekendens kamp

Holdopstilling i formation 4-2-3-1:

Nicklas P. - Ayman - Peter George - Skaaning - Kalle - Mark - Thomas - Rasmus Ask - Arkam Saber - Victor - Kevin "Kongen" Suluk.

Bænken: Batuhan, Yahia, Baker

Så fik vi spillet vores første tuneringskamp. En kamp vi gik ind til med lidt usikkerhed i hvert fald set fra mit synspunk. Vinteropstarten har været noget udfordrende i og med vi kun fik 2 træningstider og heraf den på meget sent, som betød at mange kun havde mulighed for at træne 1 gang om ugen og det er jo ikke optimalt for vores forberedelse, ydermere har vi fået aflyst 3 træningskampe. Summa summarum jeg vidste ikke helt hvor vi stod sådan rent form mæssigt  og taktisk.

 

Vi gik ind til denne kamp med synes vi fra trænersiden en offensiv tilgang. Vi valgte at spille 4-2-3-1 opstilling fordi trænerteamet synes at vi har spillerne til det system. I starten af kampen bølgede det lidt frem og tilbage og spillerne skulle  jo også først finde ind i deres rytme, og vi får også efterhånden lagt et godt tryk på over hele banen.  Efter 10 min scorer Thomas tæt inde under mål til 1-0 med oplæg fra Victor. 2 min . senere bliver der begået et straffe på Kevin og med en angribers selvfølgelighed vælger han selv at sparke og bringer os på 2-0. Med et god pres af hele holdet og godt opspil bl.a en hælaflevering fra Kevin,  bringer Victor os på 3-0 i det 18 min. På en perle af et langskud der sad helt oppe i det højre målhjørne uden chance for målmanden. I det 29 min laver vi en udskiftning Batuhan ind i stedet for Baker der havde lidt bøvl med maven. I det 39 min. Scorer Victor igen med en Assist fra Batuhan til 4-0.

Med en føring på 4-0 i pausen ændre vi den taktiske opstilling til en 3-2-3-2 formation, lige så meget for at se hvordan vi  står med 3 mands backkæde.

Aks og Yahia kommer ind i stedet for Skaaning og Akram. Og i det 60 min bringer Ask os foran 5-0 på oplæg fra Yahia.  I det 64 min skifter vi Baker ind på toppen i stedet for Kevin og Skaaning ind i stedet for Kalle. Vi ændre ikke opstilling men for afprøvet spillerne på flere pladser.

I det 71 kommer Akram på banen igen i stedet for den godt spillende Victor, og minuttet efter scorer Ask sit andet mål efter oplæg fra Baker. I det 75 min må Baker lade sig udskifte efter et uheld på banen og Kevin kom ind i stedet.

Kampen slutter 6-0 og den var fuldt fortjent og stor ros til drengene for en god indstilling til kampen.

 

Trænerteamet  U17-1