Menu

U17-1 med sejr over rækkens nr. 1

image
Cheftræner Kenn Frydenlund Jensen og assistenttræner Emil Asferg | www: Anders Karlshøj
22. oktober 2018 kl. 17:50
RB 1906 – Ringsted IF 2-4 (1-3)

Målscorer: Buthan Yldirim 1, Victor Edouthe 1, Baker Adnan 1, Mark Pedersen 1

Søndag skulle RIF en tur til Roskilde for at møde RB 1906 som er tophold i rækken. Sidste weekend havde Roskildemandskabet med deres uafgjorte kamp åbnet muligheden for at RIF med sejre i efterårets sidste kampe kan vinde rækken og dermed rykke op i Øst 2 i foråret 2019. Det ville kræve en sejr i dagens kamp og det var lige præcis hvad det unge Ringsted mandskab leverede.

Trænerteamets oplæg var meget enkelt – der skulle 3 point på kontoen, man skulle spille med få berøringer, holde tempo i spillet og hele tiden bevæge sig for hinanden.

Da dommer Kim Hansen fløjtede op var det en flok særdeles tændte drenge som lagde imponerende fra land - Roskilde spillerne vidste tydeligvis ikke hvad der ramte dem de første 20 min. Da kamp uret rundede 20 min førte RIF 3-0 på mål af Batuhan Yildirim efter en dødbold (6 min.), Victor Edouthe 2-0 (12 min.) og Baker Adnan 3-0 (19 min.)

RIF lykkedes med at stresse modstanderne og erobrede i de første 20 min. bolden igen og igen på midten eller RB 1906 banehalvdel. Der blev holdt tempo i omstillingerne og RIF scorede til 2-0 og 3-0 på disse chancer.

Der skulle desværre kun gå 2 minutter fra RIFs 3-0 scoring til at Roskilde fik reduceret til 3-1. RIF kom efter den tidligere store føring til at gå ned i tempo og begyndte at drible for meget på egen banehalvdel. Heldigvis kom der styr på spillet og de sidste 20 minutter spillede man klogt, holdt hovedet koldt og gik til pausen foran 3-1.

I pausen var fokus på at man skulle tilbage til starten af kampen, køre på igen og at drengene skulle blive ved med at spille med få berøringer.

Ringstedmandskabet kom ud til 2. halvleg med fornyet energi og var igen det spilstyrende hold, hvilket bar frugt og resulterede i scoring til 4-1 efter 65 min. ved Mark Pedersen. Mark erobrede selv bolden på midten af egen banehalvdel og drev den frem til midten hvor han spillede den direkte op centralt på Roskildes banehalvdel til Akram Saber, den lille hurtige RIF spiller tog et par hurtige træk og spillede Mark fri i dybden hvor han alene igennem kunne sætte den stensikkert ind. Et klasse mål af RIF og Mark Pedersen krydrede en stærk præstation hele kampen igennem med et flot gennemspillet mål.

RIF blev efter 75 min. reduceret til 10 mand, hvilket resulterede i et stort tryk fra modstanderen og allerede minuttet efter en scoring til 4-2. RIF forsvarede sig dog stærkt de sidste 5 minutter og der var her flere gode indgreb fra målmand Nicklas Pedersen. Efter 80 minutter kunne dommer Kim Hansen fløjte af til slutresultatet 4-2 til RIF, der herefter kunne synge sejrssang på banen.

Efter kampen var trænerteamet naturligvis meget tilfredse oven på sejren og cheftræner Kenn Frydenlund udtalte: ”Fantastisk indsats af hele mandskabet dagens sejr, der blev fightet, løbet og spillet flot fodbold hele vejen rundt. Jeg vil dog godt fremhæve Batuhan, Mark og Akram for en helt fantastisk kamp.

Næste kamp er på hjemmebane på fredag kl 19.00 mod endnu et tophold, når Karlslunde IF (nr. 2) kommer på besøg. RIF skal bruge endnu 3 point i deres bestræbelser på at vinde rækken og dermed rykke op. Så kom og støt drengene.