Menu

11 mands debut for U13

image Herfølge tester RIF forsvar
Niels Nielsen
13. februar 2016 kl. 21:55
Træningskamp mod Herfølge

Ringsted U13 spillede i dag deres første 11 mands kamp mod Herfølge i træningskamp. Det var en kamp alle havde set frem til. Kampen var forsinket med 25 minutter, da det kom lidt bag på Ringsted Sportcenter, at der også var faldet sne på kunststofbanen. Det var første gang, at der var underholdning før en U13 kamp. De mange tilskuere blev vidne til, hvor hurtig en traktor kan rydde en bane for sne :-)

Herfølge lagde et stort pres på Ringsted fra kampens start, men Ringsted stod godt i forsvaret og fik Herfølge til at løbe ind i mange offside fælder. 2 minutter før halvleg slog Ringsted kontra. Emil løb til baglinjen og afleverede bolden fladt til en fri Søgaard, som prikkede bolden i nettet til 1-0. 

Ringsted kom ud til 2. halvleg med lidt trætte ben og Herfølge fik hurtigt reduceret til 1-1. Ringsted kom lidt længere frem på banen, men gæsterne straffede Ringsted med yderligere 3 mål og kunne forlade banen med en sejr på 4-1

Det var tydeligt at se at Herfølge havde spillet flere 11 mands kampe, men Ringsted kan godt være stolte af deres første kamp. Der var mange gode momenter i kampen. Dommeren skal have ros for at dømme en god kamp og ros til alle forældre for den gode stemning og opbakning.

 

Her ses holdet efter kampen