Menu

RIF U8 tog pokaler med hjem fra Spar Nord Cup

image Fra venstre (Børn): Valdemar, Toprak, Villads, Oliver, William, Julian - samt træner Lasse.
Tekst & Foto: Jan Jensen U8 | www: Anders Karlshøj
30. december 2018 kl. 23:59
Drenge deltog i et stort indendørsstævne i Roskilde
Lørdag den 29/12 deltog Ringsted Fodbold's U8 drenge i et stort indendørsstævne i Roskilde - Spar Nord Cup. Der var deltagelse af hold fra hele Sjælland, herunder hold fra bl.a. FC Nordsjælland, Hvidovre, HIK, København og Roskilde.
Ringsted var i pulje med FC Nordsjælland, Hvidovre, Ballerup, Tune og Himmelev-Veddelev. Den første kamp endte med en smal 1-0 sejr over Himmelev og blev efterfulgt af sejre over Ballerup, Tune, Hvidovre og FC Nordsjælland. Sidste kamp mod FC Nordsjælland var puljefinalen som blev vundet med 2-0, efter en tæt kamp.
De to bedste hold gik videre til en finalerunde hvor modstanderne var Roskilde, som var på hjemmebane, BK Friheden og FC. Nordsjælland. De to første kampe blev vundet med 2-0, og sidste kamp mod FC Nordsjælland, blev igen en dyst om 1. og 2. pladsen - her var det dog en kamp om at blive udråbt som stævnets samlede vinder.
Det blev et tæt opgør som endte uden scoringer, men da FC Nordsjælland havde spillet en kamp uafgjort i finalerunden, endte Ringsted med 7 point mod FC Nordsjællands 5 - og dermed kunne Ringsted løfte pokalen.