Menu

”Små Fødder" starter op i midten af april.

image
Børneformand Morten Mohrsen
26. februar 2020 kl. 19:11
"Vi ser frem til at se en masse friske piger og drenge til træning”.

I samarbejde med RIF Damefodbold er vi snart klar til en ny omgang fodbold for små fødder for årgang 2015, 2016 og 2017.

Vi træner/leger om lørdagen med start kl. 9.00, og slutter dagens fodboldsjov kl. 10.00 - kom i god tid. Der trænes som hovedregel på kunststofbanerne. Træningen vil som altid foregå som stationstræning, hvor forældrene følger med deres børn rundt. Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse, da alle kan følge med. Så kom bare med gummisko – men husk altid vand.

Prisen er kun 175 kr., som skal forudbetales inden trænings start.  Prisen dækker for 9 gange træning i foråret samt 9 gange i efteråret. Vi træner om lørdagen i foråret fra den 18/4 til den 20/6 (dog ikke den 30/5) og i efteråret fra den 8/8 til og med den 3/10. Derudover får alle spillere udleveret en fed Ringsted IF spilletrøje. 

Hvis man tilmelder sig inden den. 1. april får man også valgfrit navn og nummer på trøjen – husk at sende en mail til Martin Hove på hovis04@gmail.com med dette, samt størrelse, ved indmeldelse.

Tilmelding sker på www.rif-fodbold.dk under "Bliv Medlem".

Kontaktperson/træner er Martin Hove og han kan kontaktes på mailadresse: hovis04@gmail.com

Vi ser frem til at se en masse friske piger og drenge til træning.