Menu

COVID-19 opdatering

image
Bestyrelsen
15. februar 2021 kl. 12:25
Træningen starter 1. marts

Bestyrelsen har besluttet at nedlukningen af RIF Fodbold fortsætter frem til udgangen af februar. Fra d. 1. marts forventer vi til gengæld at være klar med en plan for opstart uanset om forsamlingsforbuddet er på 5 eller 10 personer. Planen kommer selvfølgelig til at overholde de, på det tidspunkt, gældende regler.

Bestyrelsen går nu i gang med detail planlægningen af banefordelingen samt kommunikation med klubbens trænere og ledere, så de er klar til opgaven. Den endelig opstart vil blive meldt ud af trænerne via de normale kommunikationskanaler på holdene, primært KampKlar. I forbindelse med opstarten, så opfordre vi alle til at støtte op om trænere, så afviklingen af træningen kan foregå fornuftigt og forsvarligt. Hvis der er forældre, som har mulighed for at hjælpe trænerne, så ræk endelig ud til dem, så vi kan få så mange børn i gang, som muligt. Jo flere voksne, jo flere grupper kan komme i gang på de enkelte hold. Dermed kan alle forhåbentlig komme ud at trænere minimum 2 gange om ugen.

Ovenstående beslutning omkring opstarten d. 1. marts, betyder at kontingentopkrævningerne sendes ud til alle medlemmer til betaling 1. marts. Skulle man mod forventning ønske at melde sig ud af klubben, så skal det ske via klubbens hjemmeside www.rif-fodbold.dk under menupunktet ”Bliv medlem”.

Ift. klubbens generalforsamling, som ifølge vedtægterne skal afholdes inden udgangen af februar måned, så udskydes denne til forsamlingsforbuddet er hævet til et niveau, som gør det praktisk muligt at gennemføre generalforsamlingen.

Endnu engang tak for jeres tålmodighed og opbakning. Nu håber vi alle bare, at vi snart kan få noget liv på fodboldbanerne.

Bestyrelsen RIF Fodbold.