Menu

Fortsat nedlukning af RIF Fodbold

image
Bestyrelsen
17. januar 2021 kl. 16:32
Kontingentopkrævninger udskydes til. 1. marts 2021
De nuværende restriktionerne samt forsamlingsforbuddet på 5 gør, at bestyrelsen i RIF Fodbold har besluttet at forlænge nedlukningen af klubben. Det er specielt forsamlingsforbuddet på 5 personer, som gør det stort set umuligt at gennemfører fodboldtræning i foreningsregi. Så snart forsamlingsforbuddet hæves til min. 10 personer, så vil vi åbne klubben igen. Vi har udarbejdet en nød træningsplan, så der er baner og plads til alle. Lad os håbe vi kan tage planen i brug senest d. 8. februar.
Ovenstående usikkerhed gør også at bestyrelsen har besluttet at udskyde kontingent opkrævningerne til 1. marts 2021. Det gælder dog ikke for klubbens passive medlemmer, som vil blive opkrævet 200 kr. som normalt. for hele 2021.
Hvis man ønsker at støtte klubben ekstraordinært i denne mærkelige og udfordrende tid, så kan man via klubbens donations program indbetale 200 kr. til enten MobilePay 620257 (Børn/Ungdom) eller 602170 (Senior). Pengene går ubeskåret til turer og sociale arrangementer, som vi forhåbentligt kan komme i gang med senere på året. Hvis man støtter med minimum 200 kr., så vil man få sit navn påført klubbens donationstavler i klubhuset.