Menu

Opdateret træningsoversigt

image Følg fortsat COVID-19 reglerne
Bestyrelsen
26. februar 2021 kl. 09:10
Planen gælder fra 1. marts 2021
RIF Fodbold er nu klar til at åbne op for fodboldtræningen igen, dog under andre forhold end normalt. Det er naturligvis nødvendigt, at ALLE følger regler og retningslinjer, uanset hvad vi hver isør måtte synes om dem. Hvis blot et enkelt hold eller årgang ikke gør det, kan det få konsekvenser for hele klubben ift. at kunne fortsætte med træningen. Så støt op, og hjælp hinanden.
RIF Fodbold har hele tiden fulgt myndighedernes og DBU Sjællands anbefalinger. Det fortsætter vi naturligvis med. Læs de detaljerede retningslinjer på DBU hjemmeside - klik her.
Bestyrelsen har en forventning om, at alle medlemmer, trænere og forældre sætter sig ind i gældende regler og retningslinjer. Derudover er der stadigvæk sprit i klubhuset, som kan udleveres til trænere og ledere. De skal blot henvende sig til børne-, ungdoms- eller seniorformanden.
Træningsopstart og plan

Der åbnes for træning på kunstgræsbanerne fra mandag d. 1. marts 2021. Nedenstående træningstider er gældende indtil græsbanerne åbnes. Klik her for oversigt i PDF-format.

Der vil helt sikkert være en indkørings fase indtil vi alle sammen vender os til de nye retningslinjer. Bestyrelsen håber, at ALLE påtager sig et ansvar for at det lykkes med at få fodbolden i gang under disse forhold. Så på med JA-hatten og den positive indgangsvinkel, så skal det nok gå.