Menu

RIF spillere indkaldt til DBU Talentsamling

image Tillykke til Malte, Daniel og Emil.
Talentafdelingen
17. november 2020 kl. 09:46
Fokus og hårdt arbejde betaler sig.

RIF Fodbold er meget stolte over, at klubben har fået udtaget 3 spillere fra klubbens talentfulde U13 hold til DBU Talentsamling: Malte Lemmike, Daniel Daher og Emil Ciltik.

RIF drengene skal nu prøve kræfter med 25 andre talentfulde U13 drenge. Det bliver en stor oplevelse for drengene at prøve kræfter med nogen af de bedste spillere på Sjælland. 

Der skal lyde et stort tillykke til de tre drenge med udtagelsen, men samtidig også stor ros til hele den talentfulde årgang 2008, hvor trænerteamet og drengene hver gang arbejder hårdt og presser hinanden til at blive bedre. Et bevis på at fokus og hårdt arbejde betaler sig.

RIF Fodbold tager også udtagelsen som et stort skulderklap til det talent setup, som nu har kørt et par sæsoner, og som hele tiden udvikles. En af målsætningerne i talentsatsningen er udvikling af den enkelte spillere. Netop UDVIKLING indgår også i klubbens værdier, sammen med GLÆDE, SAMMENHOLD, ENGAGEMENT og RESPEKT. Værdier, som alle 3 drenge er de fineste ambassadører for.

Endnu en gang stort tillykke til drengene, deres trænere og hele RIF Fodbold.