Menu

Små Fødder starter 17. april

image Små Fødder er for både piger og drenge født i 2016, 2017 og 2018.
Børneformand Morten Mohrsen
15. marts 2021 kl. 18:07
Vi ser frem til at se en masse friske piger og drenge til træning.

I samarbejde med Ringsted Pigefodbold er RIF Fodbold snart klar til en ny omgang fodbold for Små Fødder. Små Fødder er for alle drenge og piger født i 2016, 2017 og 2018.

Kontaktperson er Martin Hove, som kan kontaktes via mailadressen hovis04@gmail.com

Vi træner/leger om lørdagen med start kl. 9.00, og slutter dagens fodboldsjov kl. 10.00 - husk at kom i god tid. Der trænes som hovedregel på kunststofbanerne. Træningen vil som altid foregå som stationstræning, hvor forældrene følger med deres børn rundt. Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse, da alle kan følge med. Så kom bare med gummisko – men husk altid vand.

Tilmelding sker på www.rif-fodbold.dk under "Bliv Medlem" på RIF Fodbolds hjemmeside - klik her.

Prisen er kun 175 kr., som skal forudbetales inden trænings start. Vi træner om lørdagen i foråret fra den 17/4 frem til sommerferien med få undtagelser. Efter sommerferien planlægger vi at starte op den 14. august.

Alle spillere får udleveret en fed Ringsted IF spilletrøje.

Hvis man tilmelder sig inden d. 1. april får man også valgfrit navn og nummer på trøjen – husk at sende en mail til Martin Hove på hovis04@gmail.com, når man har indmeldt sig.

I år vil Kristian Pedersen stå for træningen i samarbejde med Martin Hove – både Kristian og Martin ser meget frem til at komme i gang med træningen

Vi ser frem til at se en masse friske piger og drenge til træning.