Menu

Virtuel Fodbolduge

image Indsamlingen går til hele RIF Fodbold
Brian Larsen
21. september 2020 kl. 09:36
Støt RIF Fodbold - det giver mening!

Lørdag d. 26. september skulle RIF Fodbold havde afholdt årets 2. store fodbolddag med fodboldstævne for børn, krigsveteran landskamp for voksne samt en masse anden fodbold og underholdning. For 2. gang måtte vi dog se os slået af COVID-19.

Det har også betydning for klubbens økonomi, så derfor håber vi at ALLE i og omkring klubben vil bakke op om vores virtuelle fodbolduge, hvor vi gennem videoklip præsentere vores klub og de værdier RIF Fodbold står for: GLÆDE, SAMMENHOLD, ENGAGEMENT, UDVIKLING og RESPEKT.

Formålet med den virtuelle fodbolduge er at overbevise jer alle sammen om, at RIF Fodbold er værd at støtte i denne svære tid.  Derfor håber vi at rigtig mange af jer vil donere et beløb til klubben, således at vi fortsat kan understøtte vores mange aktiviteter og tiltag: fx børnestrategi, ungdomsstrategi, fremtidige fodbolddage samt ture og træningslejrer for alle vores hold.

ALLE beløb er med til at gøre en forskel - så intet beløb er for småt. Køb derfor en virtuel sodavand, slikpose, pølse eller andet via MOBILE PAY 493919. Brug nogle af de penge, som I måske alligevel havde sat af til den store fodbolddag på lørdag. På den måde kan I være med til at gøre en forskel for alle klubbens +500 medlemmer i alderen 3 til 80 år. Det ville virkelig glæde os.

For hver påbegyndt 100 kr. man donere, kvitterer RIF Fodbold med et lod i klubbens store lotteri, som udtrækkes d. 31. oktober 2020 (fx 200 kr. = 2 lodder).

På vegne af bestyrelsen og klubbens +500 medlemmer.

Brian Larsen, formand.