Menu

Året slutter med topbrag lørdag kl. 15.00

image
Carsten Andersen, seniorkoordinator RIF | www: Anders Karlshøj
27. oktober 2018 kl. 08:35
Ringsted IF – Lynge-Broby IF i Serie 3

Lørdag kl. 15.00 lægger bane 4 græs til årets sidste kamp i Serie 3 og hvad mere end et topopgør kan man forlange at gå på vinterferie med. Ringsted IF tager i mod Lynge-Broby IF hvilket er rækkens nr. 2 og nr. 3 i direkte duel om hvem der skal slutte efteråret på 2. pladsen. En plads RIF mandskabet har en målsætning om som minimum at ende på når sæsonens sidste kamp er spillet, så den fra efteråret 2019 kan stå på Serie 2.

Der er tale om et særdeles formstærkt Lynge-Broby der gæster Ringsted denne lørdag – holdet har vundet 4 ud af de seneste 5 kampe. Ringstedmandskabet kommer tilbage på sejrskurs i sidste weekend i B.73, Slagelse efter to uafgjorte kampe. Holdet er dermed forsat eneste ubesejret mandskab i rækken efter 10 kampe.

Marc Simonsen er klar i mælet om vigtigheden i dagens kamp og udtaler: ”Hele truppen ved hvor vigtigt en kamp det her er – de ved at vi skal være der 120% fra start. Vi skal ud og spille vores spil, skabe masser af chancer som vi har gjort i de 10 foregående kampe og så håber jeg, at det her bliver kampen hvor vi scorer på bare 50% af dem, for så kommer vi til at gøre rigtig ondt på Lynge. Det er en modstander der er svær at blive klog på, for de sidste 2-3 sæsoner har vi skiftes til at tage sejren. I år virker det dog til at begge mandskaber er der og jeg forventer helt sikkert det bliver en svær kamp. Jeg har dog så stor tiltro til de 14 spillere der er udtaget til dagens kamp, at jeg helt sikkert tror på en sejr hvis vi spiller op til det niveau vi tidligere har vist i sæsonen. Vi skal have en sejr i dagens kamp for stadig at blande os i toppen og dermed gå forbi Lynge på 2. pladsen inden vinter pausen. Vi må desværre undvære Sune Bäcklund til kampen - hans knæ gik af led til torsdagens afsluttende træning og han blev hentet i ambulance. Jeg håber at han kommer sig hurtigt og snart er tilbage på banen så han er med når vi starter op til foråret 2019.

Trænertemaet har udtaget følgende trup til kampen:

1. Philip Gyldenvang Nielsen
2. Jacob Wichmann Rasmussen
3. Martin Hove Kristensen
4. Casper Jørgensen
5. Nicolaj Kuno Larsen 
7. Umut Tükengün
8. Jonas Mikkelsen 
9. Araz Zada
10. Marc Stochflet Simonsen
11. Lasse Paltoft
12. Ali Rafati
13. Frederik Bäcklund
14. Hasan Özdas
15. Omar Benamor

Vind gavekort til CAFE KORN ved at gætte kampens resultat - se hvordan HER!

Trænerteamet og holdet håber at mange vil blive på Bane 4 efter Sjællandsserie kampen og bakke holdet op i dagens topopgør – de vil i hvert fald gøre alt hvad de kan for at give tilskuerne en sejr.