Menu

Mareridts start endte med pointdeling fredag aften

image
Tekst: Trænerteamet Senior 2 | www: Anders Karlshøj
07. oktober 2018 kl. 14:28
Senior 2 var på besøg i Borup

Ringsted var fredag aften på besøg i Borup mod rækkens nr. 5. Her skulle sidste weekends sejr over Svebølle følges op med 3 point og pres på de andre tophold inden weekendens kampe.

Var man som tilskuer ikke på plads da aftens rigtig udemærket dommer fløjtede op gik man glip af ting og sager fra start. Uret havde knapt rundet 1 min da RIFs Jonas Mikkelsen rundede en Borup forsvarer på højre kanten og tog et par hurtige træk mod baglinjen inden han blev nedlagt lige uden for feltet. Frisparket blev afvist af Borup forsvaret og så gik det ellers hurtigt den anden vej - 20 sekunder senere lå bolden i målet i denne modsatte ende. En hurtig omstilling og en Borup angriber der blev sendt i dybden med RIFs forsvar halsende bagefter blev omsat til mål da han fint lagde den på tværs til en helt fri medspiller. 1-0 Borup efter 2 min.

Efter 10 min gentog mønstret sig, en stikning i dybden lige på kanten af offside blev af Borups angriber sikkert sat ind til 2-0 og det der ellers lignede en fin start fra Ringsted mandskabet var pludselig blevet til en mareridtsstart.

Der skulle dog ikke gå længe før RIF fik chancen for at reducere. Efter 13 min satte Lasse Kløcker sig godt igennem på venstrekanten og hans indlæg til en helt fri Jonas Mikkelsen havde fortjent en bedre skæbne men han headede bolden et stykke forbi mål.

Efter 15 min fik Borup et gult kort efter en hård tackling på Nicolaj “Kuno” Larsen, hvilket blev startskuddet til 15 minutters bombardement af Borup målet.

Da uret rundede 31 min var 0-2 forvandlet til 3-2 efter et vaskeægte hattrick af Lasse Kløcker der sjældent er set hurtigere. Ringsted mandskabet blev godt hjulpet på vej af et tydeligvis frustreret hjemmehold der i denne periode fik yderligere 2 gule kort og begik straffespark mod Ringsteds Umut Türkengün.

Reduceringen faldt efter 20 min hvor en stærkt spillende Lasse Paltoft af driblede Borups venstre back og lagde et hårdt indlæg tæt ind under mål hvor Lasse Kløcker kom foran Borup forsvaret og gjorde det til 1-2.

Ringsted mandskabet var totalt dominerende i denne periode og de offensive spillere foldede sig ud med et stort tryk på Borup defensiven. Efter 21 minutter modtog Nicolaj “Kuno” Larsen bolden centralt og selv med en Borup mand der rev og flåede i ham kom han fri og drev bolden resolut op på kanten af feltet hvor han fik spillet Marc Simonsen op til en afslutning der dog strøg over mål.

Kampens dommer havde ladet fordelsreglen gælde og gav efterfølgende gult kort til Borup der nu var reduceret til 9 mand.

Ringsted mandskabet forsatte med at trykke på og i det 24 min modtog Lasse Kløcker bolden på venstre kanten og det der formentlig var tiltænkt som et indlæg sejlede i stedet helt over i det lange hjørne til 2-2. Borups målmand så ikke alt for heldig ud i situationen men blev formentlig også overrasket som så mange - heriblandt en grinende Lasse Kløcker.

Der skulle ikke gå mere end 2 minutter før Jonas Mikkelsen tog en solotur der splittede Borups forsvar fuldstændig. Hans drev op af højre kanten og ind i banen snød 3 mand men hans afslutning havde fortjent en bedre skæbne da den kanonerede mod stolpen og sprang i spil igen - ren utur for det som ville været blevet et rigtig flot mål.

Chancerne kom nu i en lind strøm angreb efter angreb og allerede i det 27 min rundede Nicolaj “Kuno” Larsen igen Borups midterforsvar og gik til baglinjen hvor han lagde et indlæg skråt bagud i feltet til en fri Jonas Mikkelsen der igen måtte se sin afslutning gå tæt forbi mål.

Efter 29 min fik Borup endnu en udvisning da en spiller fra bænken ikke kunne opføre sig ordentlig og hans frustrationer mod dommeren betød det 3. gule kort inden for kort tid. Endnu en gang var Borup mandskabet reduceret til 9 mand.

Ringsted føringen kom efter 31 min hvor hurtigt kombinationsspil i de små rum uden for feltet førte til at Borups forsvar begik et klodset men korrekt straffe som Borups målmand tørt konstaterede mod RIFs centrale midtbanespiller Umut Türkengün. Lasse Kløcker omsatte sikkert fra 11 meter pletten med en afslutning midt i målet.

En mareridtsstart var fuldstændig vendt på hovedet til en 3-2 føring til RIF og et hattrick af Lasse Kløcker på 11 minutter.

Borup spillerne var tydeligvis frustreret og brugte i denne periode en stor del af deres fokus på dommeren, der dog holdte hovedet koldt og havde fint styr på situationerne i kampens hede.

Resten af halvlegen forløb uden nævneværdige chancer til nogle af holdene.

 

Fokus i pausen fra cheftræner Marc Simonsen var at den gejst og moral der havde fået vendt kampen oven på en ”lorte start” nu skulle bruges til at lukke kampen og sikre de 3 point. Han udtrykte stor tilfredshed med spillernes holdånd og vindermentalitet.   

 

Desværre kunne 2 halvleg ikke leve op til første halvleg med spil og chancer til Ringsted mandskabet. Dog skulle kampen nok have været lukket efter 53 min hvor Jonas Mikkelsen satte sit stærkt igennem og brugte sin fysisk til at afvise Borup forsvaren efter en stikning i dybden. Borup forsvaren kom til at hænge bagefter og både inden og uden for feltet gjorde han flere forsøg på at nedlægge Ringstedmanden der til sidst mistede balancen i feltet inden han kunne afslutte alene mod målmanden. Ringsted spillerne og dennes bænk appellerede kraftigt for straffe men dommerens fløjte forblev tavs.

Dette skulle vise sig som en hård skæbne for RIF for som i første halvleg blev en god mulighed i den ene ende prompte straffet med mål i den anden ende. Et boldtab centralt på midtbanen førte til en hurtig omstilling og efter en stikning i dybden og en hård flad afslutning fra Borup spilleren mod en sagesløs Ringsted keeper stod den pludselig 3-3. Borups Patrick Olesen havde som Lasse Kløcker scoret hattrick for hjemmeholdet - en flot præstation af begge spillere.

Endnu engang ændrede kampen karakter og det var nu Borup der dikterede slagets gang. Efter 60 min måtte RIF keeper Philip Nielsen i aktion og forhindrede med en flot redning helt nede ved højre stolpe en 4-3 føring til Borup.

Begge holdt begyndte at virke trætte og det kom i denne periode til udtryk med mange fejlafleveringer og forgæves lange bolde ud i ingenmandsland.

Efter 70 min satte Jonas Mikkelsen sig endnu en gang stærkt igennem og rundede 2 mand op igennem midten hvorefter han fandt sig alene igennem på kanten af feltet - Borups venstreback kom dog stærk på tværs og fik blokeret afslutningen som gik ud til RIF hjørne.

Det næste kvarters tid forløb uden de store chancer og med en del ændringer på begge hold. Det var tydeligt at 1 halvlegs høje tempo begyndte at sætte sine spor på især de offensive spillere.

Ringsted mandskabet fandt sig efter 85 min lige pludselig på hælene da en høj lang bold i dybden blev unødvendig farlig. Ringsted forsvaret gik skævt af bolden og Borup angriberen kom i mellem forsvar og målmand og lagde den i en blød bue ind over Ringsted keeperen men heldigvis for RIF sejlede bolde både over keeper og mål og snittede til alt held oversiden af overlæggeren.

De fleste var ved at forberede sig på pointdeling da uret rundede de 90 min, men en kæmpe 3 dobbelt chance til RIF skulle desværre nå at blive brændt efter 92 minutter. Bolden dansede mere eller mindre på stregen men ind ville den ikke efter afslutninger fra henholdsvis Lasse Kløcker og Jonas Mikkelsen hvor Borup målmanden til sidst kom på tværs og reddede en helt fri afslutningen ud til hjørne. Assistenttræner Mathias Larsen stod som forstenet på sidelinjen med ansigtet gemt i hænderne og ærgrede sig gevaldigt som resten af bænken.

Kort forinden havde kampens dommer ladet fordelsreglen gælde til Borup og korrekt blev der giver gult kort til Ringsteds Frederik Jensen da han efter 91 minutter havde trukket en Borup spiller i trøjen af flere omgange i forbindelse med en omstilling

Efter 94 min fløjtede den ganske udemærket dommer af til kampens resultat 3-3.

Ringsted træner Marc Simonsen var tydeligvis skuffet oven på aftens resultat og holdets start på kampen, der var stærkt medvirkende til at man denne aften i Borup måtte nøjes med 1 point. 2 halvleg forløb slet ikke som Marc havde ønsket og udtalte efter kampen ”vi smider for mange dumme bolde, vi er for dårlige i opspillet og vi får ikke sat hinanden op til gode chancer som vi gjorde virkelig godt i 1. halvleg, hvor vi burde have lukket kampen”.

Der var især i 1. Halvleg stærke præstationer af Nicolaj “Kuno” Larsen og Lasse Paltoft der gang på gang splittede Borup forsvaret. Jonas Mikkelsen spillede ligeledes en stærk kamp med mange fine aktioner men hvor den sidste aflevering eller afslutning desværre ikke helt havde nok kvalitet.

Lasse Kløcker ønskes tillykke med hans fornemme hattrick på bare 11 minutter i 1. Halvleg.

Borup IF - Ringsted IF 3-3 (2-3)
Målscorer: Lasse Kløcker 3

Næste kamp for RIFs Serie 3 mandskab er lørdag den 13. oktober kl. 15 hvor Ejby IF kommer på besøg.