Menu

Optakt til lørdagens kamp i Serie 3

image
Tekst: Carsten Andersen | www: Anders Karlshøj
19. oktober 2018 kl. 18:24
B. 73, Slagelse - Ringsted IF kl. 13.30

Lørdag kl. 13.30 drager Ringsted IF til Slagelse hvor modstanderen er B. 73, Slagelse. Ringsted mandskabet skal i efterårets sidste to kampe forsøge at lukke hullet til rækkens aktuelle nr. 1 Svebølle og nr. 2 Lynge-Broby, der begge er 3 point foran RIF på 3. pladsen. Dette vil kræve 3 point i lørdagens kamp oven på de seneste ugers uafgjorte kampe, men som eneste ubesejrede hold i rækken er cheftræner Marc Simonsen fortrøstningsfuld forud for kampen.

”Jeg har som hver gang vi spiller ikke det store fokus på vores modstander i morgen. Det vigtige for mig er, at vi står bedre i organisationen end i sidste uges kamp. Alle mand skal yde en bedre defensiv indsats, der skal være bedre tilbageløb fra alle mand så vores bagerste folk ikke bliver solgt gang på gang – det har simpelthen kostet os for dyrt mod Borup og Ejby. Jeg er glad for igen at kunne råde over Lasse Paltoft og vores topscorer Lasse Kløcker. Vores offensiv ser virkelig farlig ud til weekendens kamp – men for at lykkedes kræver det at vi igen begynder at spille som et hold, gøre hinanden gode og spille chancerne større i stedet for at have fokus på sig selv og ikke holdet. Dette har desværre været vores problem de seneste uger og derfor halter vi nu efter i tabellen. I ugens løb, har vi kørt en masse intervalspil, så drengene har forhåbentligt indstillet sigtekornet til morgendagens kamp”.

Trænertemaet har udtaget følgende trup til kampen:

1. Philip Gyldenvang Nielsen
2. Jacob Wichmann Rasmussen 
4. Umut Tükengün
5. Nicolaj Kuno Larsen
7. Lasse Fabian Kløcker 
8. Jonas Mikkelsen 
9. Araz Zada
10. Marc Stochflet Simonsen 
11. Lasse Paltoft 
12. Ali Rafati 
13. Frederik Bäcklund
14. Sune BP
15. Omar Benamor

Skulle nogle have et par ledige timer i kalenderen lørdag eftermiddag, så opfordrer trænerteamet alle til at kigge forbi B.73, Slagelse og støtte holdet.