Menu

Optakt til lørdags kamp i Serie 3 kl. 15

image
Tekst: RIF | www: Anders Karlshøj
12. oktober 2018 kl. 23:25
Ringsted IF – Ejby IF

Lørdag kl. 15 tager Ringsted IF i mod Ejby I. Kampen er mellem rækkens aktuelle nummer 3 og 4 efter at RIF måtte overgive 1. pladsen i sidste weekend til Svebølle efter 3-3 kampen i Borup. Rækkens førsteplads er dog stadig inden for rækkevidde med kun 1 point mellem nr. 1 og 3. En sejr i lørdagens kamp vil med garanti åbne et hul på 5 point til rækkens 4. plads uanset øvrige resultater i weekendens kampe.

Dagens modstander er et af de hold som fra sæsonstart af var regnet blandt oprykningskandidaterne ovenpå sidste sæsons nedrykning fra Serie 2. De seneste uger har holdet for alvor meldt sig ind i kampen om tabellens øverste pladser med sejre i 4 af de seneste 5 kampe.  

Trænerteamet ser frem til dagens kamp med optimisme - fokus er at komme tilbage på sporet efter sidste weekend lidt skuffende uafgjorte kamp i Borup. Cheftræner Marc Simonsen udtaler:

”Fokus i ugens løb har været at vi skal spille, som vi gjorde i første halvleg mod Borup – dog være klar fra kampens start. Vi skal turde spille med bolden og ikke mod bolden. Vi skal gøre hinanden gode og hele tiden have fokus på at sætte hinanden op og tænker som et hold. Gør vi det i alle 90 minutter, så håber og tror jeg på 3 point.”

Holdet må til dagens kamp undvære Lasse Paltoft (skadet) og hattrickskytten Lasse Kløcker (fravær) fra sidste rundes kamp i Borup.

Trænertemaet har udtaget følgende trup kampen:

 1. Philip Gyldenvang Nielsen
 2. Jacob Wichmann Rasmussen
 3. Rene Abildgaard Poulsen
 4. Casper Jørgensen
 5. Nicolaj Kuno Larsen
 6. Umut Tükengün
 7. Jonas Mikkelsen 
 8. Araz Zada
 9. Marc Stochflet Simonsen 
 10. Nicholas Nolan Erstad
 11. Ali Rafati
 12. Frederik Bäcklund
 13. Sune Bäcklund
 14. Omar Benamor

Tilskuere, dommer og udeholdet Ejby IF ønskes velkommen til dagens kamp.