Menu

Trænerteamet for Senior 2 er på plads for sæsonen 2019/20

image Kenn Frydenlund Jensen
Tekst: Carsten Andersen | Foto: Svend P. | www: Anders Karlshøj
30. april 2019 kl. 12:16

Det er med stor glæde at RIF Fodbold kan annoncere at trænerteamet omkring klubbens Senior 2 er på plads for sæsonen 2018/19. Kenn Frydenlund Jensen er ny mand i trænerteamet og tiltræder som assistenttræner fra 1. juli 2019.

Det er ikke mange uger siden at vi kunne annoncere at cheftræner Marc Simonsen havde forlænget sin aftale med RIF Fodbold for sæsonen 2019/20. Siden har fokus været at finde afløseren for Mathias ”Maddi” Larsen der efter sit skadesforløb træder tilbage som assistenttræner og efter sommerferien igen snører støvlerne og trækker i den blå trøje. Mathias Larsen har i denne sæson været en vigtig brik i Senior 2’s udvikling og har været med til at skabe et hold med en stærk træningsmoral, stort antal og ikke mindst et vinderhold i Serie 3.    

For RIF Fodbold har det været vigtigt at finde en engageret træner som vi mente ville passe godt ind i teamet sammen med Marc, men også godt ind sammen med drengene omkring holdet. Her bød Kenn Frydenlund Jensen sig selv til, da han igennem sæsonen har fulgt holdets udvikling og gerne ville være en del af dette projekt. Både klubben og Marc var enige om at Kenn var den rette mand til dette og det tog således ikke længe at få en aftale på plads. Derudover havde Kenn et ønske om igen at træne seniorer som han tidligere har gjort i bl.a. Præstø.

Kenn har de seneste 3 sæsoner trænet RIF U17 og vi er rigtig glade for at han ønsker at forsætte i klubben selvom det ikke længere skulle være som U17 træner. Kenn er 49 år og til dagligt bosat i Benløse.

RIF Fodbold ser frem til samarbejdet med Marc Simonsen og Kenn Frydelund Jensen fra sæsonen 2019/20, inden vi når dertil har begge trænere forsat en masse vigtige kampe at spille i den nuværende sæson. Kenn og U17-1 satser benhårdt på en topplacering i U17 Mester hvor det er blevet til 2 sejre og 1 nederlag i sæsonens første 3 kampe. Marc Simonsen og senior 2 kæmper med i toppen af Serie 3 og med en aktuel 2. plads er holdet på rette kurs mod holdet og klubbens målsætning om en oprykning til Serie 2 i denne sæson.

Er der spørgsmål til ovenstående er i velkommen til at kontakte RIF Fodbold seniorkoordinator Carsten Andersen, tlf. 29 72 96 03.