Menu

Årets sidste kamp i Sjællandsserien imorgen lørdag

image
Tekst: Seniorkoordinator Carsten Andersen | www: Anders Karlshøj
26. oktober 2018 kl. 17:08
Ringsted IF – FC Nakskov Kl. 13.00

Lørdag kl. 13 spilles sidste turneringskamp i 2018 når Ringsted IF tager i mod FC Nakskov på bane 4 foran Fodboldhuset. Ringsted IF har efter nederlaget i Haslev gjort rent bord og vundet 3 kampe i træk, endda uden at lukke mål ind. En sejr i lørdagens kamp vil betyde at RIF overvintrer på 2. eller 3. pladsen og byder sig til i kampen om opryknings kampene når dette skal afgøres i 2. halvdel af sæsonen i foråret 2019.

Trænerteamet ser frem til dagens og cheftræner Ole Pedersen udtaler ”Det er blevet tid til sidste kamp inden vinterpause. Det er vigtig at sulten over at kunne overvintre på en samlet 2. plads vægter højere end tunge baner og en smule mental træthed. Vi skal komme ud med mod og omtanke så vi kan bryde Nakskovs defensiv op. Nakskov er når man kigger på deres resultater i sæsonens første 10 kampe et hold der ofte taber knebent, så vi har bestemt ingen grund til at undervurdere dem. Vi i trænerteamet håber at drengene vil give sig selv en sejr så efteråret kan siges at være godkendt og vi kan se frem mod 2019 med 4 sejre på stribe”.

Nicholas Nolan er fraværende til dagens kamp med en skade, ligesom der er afbud fra Patrick Berg. Jonas Hansen er tilbage i truppen efter sin skades pause og der er debut til Sebastian Jønsson på bare 17 år.  

Truppen til dagens kamp er:

1. Mark Folkmann Nielsen
2. Jonas Hansen
3. Patrick Sayson Nielsen
4. Magnus Keinicke
5. Mathias Piel
6. Lasse Green
7. Ashraf Saber
8. Marcus Frisch Hestehauge Sørensen
9. Martin Jensen
10. Nicolai Rasmussen
11. Henrik Larsen
12. Jonatan Knaack
13. Sebastian Jønsson
14. Mikkel Green

Vind gavekort til CAFE KORN ved at gætte kampens resultat - se hvordan HER!

Grillen vi være tændt og byens bedste grillpølser serveres som altid sammen med kolde og varme drikkevarer. Kig ud og støt hjemmeholdet – de har brug for alt den opbakning de kan få.

Tilskuere, dommere og udeholdet fra FC Nakskov ønskes velkommen til dagens kamp.