Menu

Forårspremiere 2019 for Sjællandsserieholdet

image
Tekst: Carsten Andersen, seniorkoordinator | www: Anders Karlshøj
20. marts 2019 kl. 17:56

Fredag den 29. marts 2019 indleder RIF Fodbold Sjællandsseriehold foråret 2019 med en hjemmekamp mod Nykøbing FC. Kampen spilles på kunstgræsbanen kl. 19.00 (Bane 7). Dermed starter jagten på point i topstriden om 2. pladsen der i juni måned giver kvalkampe til Danmarksserien, for som tidligere beskrevet her på siden er Køge Nord formentlig stukket af i kampen om 1. pladsen med deres suveræne efterår 2018 hvor det blev til 11 sejre ud af 11 mulige.

I den omvendte kamp i efteråret 2018 vandt RIF Fodbold 1-0 på mål af U19 spilleren Mikkel Mortensen.

Klubhuset åbner allerede kl. 16.30 og kl. 17.15 får Formand Brian Larsen ordet under ”BREAKING NEWS”, hvor han kan løfte sløret for et par store nyheder for RIF Fodbold. Efterfølgende har Cheftræner Ole Pedersen ordet når han kommer med optakt til aftens kamp.

Der vil fra kl. 18.00 være mulighed for spisning i Klubhuset når køkkenet denne aften har ”RIF’s Chili Con Carne” på menuen til kun 50 kr. inkl. drikkelse.

Når kampen mod Nykøbing FC er slut vil Fodboldhuset ligeledes være åbent hvor man kan få en snak med spillere, trænere, klubbens ledere og forhåbentlig en masse andre med tilknytning til RIF Fodbold.

Alle er velkommen denne dag og aften hvor det ikke er nødvendigt at tilmelde sig arrangementet – vi håber at se rigtig mange mennesker i Klubhuset og på fodboldbanen.

I næste uge kan du her på siden læse om optakten til kampen med truppen, den sidste uges forberedelse og trænerteamets tanker om kampen.