Menu

Nyt fra Sjællandsserieholdet: Opstart og spillermøde

image
Tekst & foto: Seniorkoordinator Carsten Andersen | www: Anders Karlshøj
21. januar 2019 kl. 14:19
Cheftræner Ole Pedersen råder over ikke færre end 28 spillere!

Torsdag i sidste uge havde cheftræner Ole Pedersen indkaldt til opstart for Sjællandsserieholdet og som altid kan man stille uret efter at snevejret starter denne dag, det var ingen undtagelse denne torsdag hvor sneen lå i nydeligt tykt lag på kunstgræsbanen i Ringsted.

Der var i alt 23 spillere mødt op denne aften og efter at små som store mål var benytte til at rydde banen så godt som muligt kaldte Ole Pedersen til samling og startede med en kort præsentationsrunde af de nye spillere. Der var glædeligt gensyn med så og sige alle mand fra efteråret 2018, samtidig med ikke færre end 8-9 spillere er kommet til i løbet af vinteren. Heriblandt er det med stor tilfredsstillelse at flere tidligere spille fra RIF Fodbold er vendt tilbage fra Næstved IF, Slagelse B&I og FC Roskilde efter at have prøvet sig af på højere niveau i ungdomsrækkerne. Derudover er der tilgang fra Køge Nord, Benløse, Haslev, Slagelse B&I og Roskilde KFUM. Dette betyder at cheftræner Ole Pedersen råder over ikke færre end 28 spillere i forbindelse med opstarten.

Lørdag kl. 11 var det allerede tid til årets anden træning og denne gang var både vejr og baner noget med velegnet til fodbold. Trænerstaben med Ole Pedersen og Lennart Toft kørte drengene igennem et program på 1,5 time inden det var tid til spillermøde og fællesspisning.  

Spiller mødet blev afholdt i RIF Fodbold klubhus og efter et bad kunne spillerne varme sig på en gang suppe. Cheftræner Ole Pedersen indledte mødet med at byde velkommen til såvel nye som gamle spillere. Herefter blev der snakket opstart, træningskampe, spilsystem, træningslejr, behandling hos klubbens FYS, målsætninger, senior 2 holdet, krav fra trænerstaben og meget mere.

Formand Brian Larsen deltog også i mødet og efter at cheftræneren var færdig tog han ordet og ønskede godt nytår til nye som gamle. Formanden fortalte om RIF Fodbolds værdier, ansvaret som spiller i RIF Fodbold og om hvordan vi kan stille krav til hinanden. Der blev snakket om klubbens nye linjer med talentudvikling og fokus på dette samt hvordan alle kan være med til at løfte fællesskabet ved at deltage i sociale arrangementer og de tiltag klubben kommer med. Han sluttede med at snakke om at han håbede alle der sad i lokalet var her når sæsonen startede og vi på den måde kunne løfte niveauet hele vejen igennem seniorafdelingen og forhåbentlig spille med om 2. pladsen i foråret i Sjællandsserien og samtidig spille med om oprykning for Senior 2.

Seniorkoordinator Carsten Andersen fik herefter ordet og ønskede ligeledes godt nytår og hilste alle mand velkommen. Det blev til en kort gentagelse af et par af de fokuspunkter som både cheftræner Ole Pedersen og Formand Brian Larsen havde fremhævet. Klubbens fokus på at vi i fællesskab skal give noget af os selv ved at deltage i de sociale arrangementer som klubben stabler på benene. Carsten Andersen fortalte spillerne at de skulle huske på at for de yngre spillere i klubben var det dem som sad i lokalet som mange så op til. Derudover fortalte han at det var vigtigt for både ham og bestyrelsen at alle mand så sig selv som Ringsted IF spillere og ikke spillere på et specifikt hold, så det var vigtigt at man gav den en skalle og viste sig frem uanset man en uge måske måtte spille på senior 2.

Til slut fik klubbens nye assistenttræner på Sjællandsserieholdet Rasmus Knaack ordet og fortalte kort om sig selv, samt at han glædede sig til at blive en del af teamet. Sideløbende med jobbet som assistenttræner for Sjællandsserieholdet skal Rasmus Knaack være en del af RIF talent team og have ansvaret for U17-U19 og U21 holdet i foråret 2019.

Herefter var mødet slut og drengene blev sendt på weekend inden der igen kaldes til træning mandag kl. 17.45 på kunstgræsbanerne i Ringsted. Sjællandsserie holdet træner i februar og marts måned hver mandag kl. 17.45 – 19.00, tirsdag kl. 19.00 – 20.30 og torsdag kl. 19.00 – 20.30. Når holdet kommer på græs i april måned træner der mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.30 – 20.00

Første træningskamp spilles lørdag den 2/2 2019 kl. 13.00 ude mod Solrød.

Fra den 10/3 2019 – 17/3 2019 drager truppen og trænerteamet på træningslejr i Belek i Tyrkiet for at pudse formen af inden turneringsstart fredag den 29/3 2019 kl. 19.00 hjemme mod Nykøbing FC.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 29/3 2019 hvor der vil blive serveret mad i Klubhuset inden Sjællandsserie holdets kamp – mere info følger i nærmeste fremtid.

Skulle man have lyst til at prøve sig selv af på RIF Fodbolds Sjællandsseriehold er man velkommen til at kontakte cheftræner Ole Pedersen på tlf. 29 90 53 50 eller seniorkoordinator Carsten Andersen på tlf. 29 72 96 03.