Menu

Optakt til fredagens kamp i Sjællandsserien

image
Tekst: Carsten Andersen | www: Anders Karlshøj
18. oktober 2018 kl. 22:21
Herlufsholm - Ringsted IF

Optakt til fredagens kamp i Sjællandsserien kl. 18.30 Herlufsholm - Ringsted IF

Fredag kl. 18.30 tager Ringsted IF turen til Næstved hvor modstanderen er Herlufsholm på SEIFERT Arena. Dagens modstander har svinget meget i deres præstationer indtil videre i denne sæson – det er blevet til point mod rækkens 2. plads Nykøbing FC, sejr over Haslev FC mens det i de seneste to hjemmekampe er blevet til to smalle 1-2 nederlag mod RB 1906 og Tuse IF.

RIF møder op til fredagens kamp oven på to 1-0 sejre over henholdsvis Slagelse B&I og senest i søndags ude mod Køge BK. En kamp der blev lige så svær som trænerteamet havde frygtet mod et godt organiseret og stærkt forsvarende Køge hold, der sjældent var oppe på Ringsteds banehalvdel. Unge Jonathan Knaack reddede dog de 3 point med hjem til Ringsted med hans hovedstødsscoring efter 83 min. og sendte Ringsted op på en delt 2. plads i rækken.

Trænerteamet ser frem til fredagens kamp og cheftræner Ole Pedersen udtaler: ”Vi skal møde Herlufsholm som altid er en svær modstander, samtidig med at det bestemt ikke altid lykken med en udekamp på en fredag. Vi håber vores positionsspil bliver bedre nu når vi skal spille på kunst og har i ugens løb trænet på netop dette underlag for at forberede os optimalt. Vi har kun skiftet på en plads i truppen i forhold til de seneste to kampe – det er dejligt med kontinuitet for os i trænerteamet. Vores gameplan holder jeg for mig selv, men I kan regne med et sulten RIF mandskab og forhåbentlig en masse mål fra vores side”.

Jonas Hansen og Tim Andersen er fraværende til dagens kamp med skader, ligesom der er afbud fra Mathias Bølstad.

Truppens til kampen mod Herlufsholm er således:

1. Mark Nielsen
2. Jonatan Wessel Knaack
3. Patrick Sayson Nielsen
4. Magnus Keinicke
5. Mathias Piel
6. Lasse Green
7. Ashraf Saber
8. Marcus Frisch Hestehauge Sørensen
9. Martin Jensen
10. Nicolai Rasmussen
11. Henrik Larsen
12.Patrick Berg
13. Nicholas Nolan Erstad
14. Mikkel Green

Holdet og trænerteamet håber at en del vil tage den korte køretur til Næstved (SEIFERT ARENA i Herlufholm) fredag aften som der var en del der gjorde til søndagens kamp i Køge. Holdet har brug for alt den opbakning de kan få i den tætte topstrid og sætter virkelig pris på dette.