Menu

Optakt til søndagens kamp i Sjællandsserien kl. 13

image Arkivfoto
Tekst: Senior 1 | www: Anders Karlshøj
12. oktober 2018 kl. 23:40
Køge BK - Ringsted IF

Søndag kl. 13 tager Ringsted IF turen til Køge hvor modstanderen er rækkens aktuelle sidsteplads Køge BK. Dagens modstander har i sommers mistet en stor del af sidste års trup og dette har betydet en svær indledning på sæsonen for mandskabet fra Køge. Holdet har dog på hjemmebane spillet fornuftige kampe og taget point fra Tuse IF ligesom at rækkens aktuelle 2. plads fra Greve vandt en snæver 2-1 sejr.

RIF møder op til søndagens kamp oven på en stærk indsats i sidste weekends sejr på 1-0 over Slagelse - en kamp hvor mandskabet var stærkt organiseret og ikke levnede Slagelse mange chancer, ligesom at man selv skabte rigeligt med chancer til det der burde have været en større sejr.

Trænerteamet ser frem til søndagens kamp og cheftræner Ole Pedersen udtaler: ”Vi skal have gang i det gode pres som fungerede godt i lørdags og så skal vi håndtere at vi er favoritter - dermed at vi nok vil have bolden mest i store dele af kampen. Dette er vi ikke altid lige gode til at håndtere. Det er vigtig at vi får en god start og får første mål så Køge ikke får selvtillid, da man ofte oplever at bundhold er sårbare i modgang.

Jonas Hansen og Tim Andersen er fraværende til dagens kamp med skader.

Truppen til opgøret er uændret fra sidste uges sejr over Slagelse:

 1. Mark Nielsen
 2. Jonatan Wessel Knaack
 3. Patrick Sayson Nielsen
 4. Magnus Keinicke
 5. Mathias Piel
 6. Lasse Green
 7. Ashraf Saber
 8. Marcus Frisch Hestehauge Sørensen
 9. Martin Jensen
 10. Nicolai Rasmussen
 11. Henrik Larsen
 12. Patrick Berg
 13. Mathias Bølstad
 14. Mikkel Green

Holdet og trænerteamet håber at en del vil tage den korte køretur til Køge og bruge et par timer af deres søndag eftermiddag på at støtte holdet.