Menu

Sjællandsserieholdet: Dagbog torsdag, fredag og lørdag fra Tyrkiet

image
Tekst: Carsten Andersen, seniorkoordinator | www: Anders Karlshøj
18. marts 2019 kl. 00:01
Sidste del af spillernes dagbog fra Tyrkiet

Hermed bringes sidste del af spillernes dagbog fra Tyrkiet – denne gang fra Nicolai Sloth, Mark F. Nielsen og Philip Nielsen om onsdag. Torsdag er fra Jonatan Knaack, Ashraf Saber og David Nielsen. Endeligt har Magnus Keinicke, Emil Werner, Mikkel Mortensen Sebastian Jønsson skrevet om lørdag

Torsdag den 14. marts 2019

Vi fik lov at sove længe i dag, da der først var mødetid til morgenmad kl. 8.30 Dette skyldes at vi kun havde et træningspas i dag. Der var afgang til træning kl. 10.30, hvor der blev løsnet lidt op i benene efter gårsdagens kamp, der blev lagt ud med 15 min stille og roligt løb rundt på anlægget. Derefter lidt let træning den resterende tid. Keeperne gik for dem selv, hvor de hver skulle vælge to øvelser man skulle igennem. Det forgik stille og roligt med lidt gris, lidt skud i handsken. Derefter blev det konkurrence tid, med en keeper på stegen og de andre som skytter med 3 spark hver, hvor den ”midlertidige målmandstræner” Rasmus Stork noget overraskende tog sejren med sine hurtige bevægelser på stregen. Efter træningen var der dømt frokost, og kl 14 var der afgang til Hammam, som bød på 10 min. i saltkammer, efterfulgt af sauna i 15-20 min., herefter dampbad, af skrubning af døde hudceller og sæbebad inden der til sidst var massage. Da vi kom hjem var der aftensmad kl. 19 efterfulgt af hygge og fri leg.

Fredag den 15. marts 2019

Dagen startede med morgenmad kl 07:30, hvorefter der var formiddagstræning fra kl. 10.00 - 11:30. Træningen stod i genpres tegn. Derefter var der frokost og tid til at slappe af inden der oprigtigt skulle have været eftermiddags træning. Grundet lyn, torden og kraftig regn blev træningen med bold udskiftet med styrketræning i hotellets fitnesscenter og 500 meters svømning. Til aften stod den på mad kl 19:00, efterfulgt af et lille taktikmøde, inden der gik spil og konkurrencer i den i hotellets spillehal. Bordtennis er et særdeles hit blandt trænere og mange af spillerne. Sengetid er 23:00, så truppen kan være friske til en spændende kamp i morgen mod Vantanspor fra Danmarksserien, fra den jyske halvdel.

Lørdag den 16. marts 2019

Lørdag var tid til anden kampdag på turen. Vi startede dagen med morgenmad kl. 8.00, som de forrige dage var der desværre ikke meget hurlumhej over den, men vi blev mætte og fik hældt benzin på motoren til dagen. En god halvanden times tid efter morgenmaden blev der kollektivt gået en rask tur til stranden for at få gang i stængerne til kampen senere på dagen. Hjemme på hotellet ventede tidlig frokost efterfulgt af taktikmøde og hurtigt ud i bussen til kampstedet. Turen tog godt 40 minutter og gik på trods af almen tyrkisk kørsel forholdsvis efter planen. Kampen var mod Vatanspor og forholdene var fra starten ikke optimale grundet kraftig blæst og en middelmådig bane, heldigvis havde vi under hele kampen super lækkert vejr med skyfri himmel og over 20 grader. Vi fik medvind i første halvleg, men på trods af det, var vi bagud 3-0 efter 45 + det løse. Dette blev også kampens resultat. Dagen blev afsluttet med pool, sauna, bordtennis, aftensmad og en enkel godnat bajer inden vækkeuret ringer meget tidligt inden med afgang mod lufthavnen kl. 3.15 og en flyver hjem til Danmark.

Holdet vendte søndag morgen hjem til Danmark efter en uge med fokus på masser af træningspas, man fik styrket de sociale relationer i truppen og endeligt fik man spillet 2 træningskampe. Nu holder holdet en velfortjent fridag mandag inden cheftræner Ole ”P” kalder til træning igen tirsdag. Lørdag venter sidste træningskamp på udebane mod Brøndby IF fra Sjællandsserien, inden forårspremieren venter fredag den 29. marts 2019 kl. 19.00 mod Nykøbing FV.

Vi kan inden længe løfte sløret for et spændende progran fredag den 29. marts 2019 hvor klubhuset åbner kl. 16.30. Der er flere store nyheder på programmet. Så følg med her på siden og Facebook den kommende uge.