Menu

Ubesejret tophold venter lørdag kl. 14.00

image
Tekst & Foto: Carsten Andersen, seniorkoordinator | www: Anders Karlshøj
05. april 2019 kl. 16:46
Køge Nord FC – Ringsted IF

Lørdag kl. 14.00 gæster RIF Fodbold Sjællandseriemandskab rækkens suveræne tophold fra Køge Nord FC der har vundet alle sæsonens 12 kampe. Sidste weekends 3-1 sejr over Nykøbing FC betyder at RIF mandskabet forsat er på en delt 2. plads i rækken sammen med RB 1906. RIF Fodbold har dog en bedre målscore end Roskilde klubben, så der er tale om rækkens nr. 1 mod nr. 2 i et ægte topopgør lørdag i Køge.

Det første møde mellem de to klubber i denne sæson endte med en 2-0 sejr til Køge Nord, i en kamp der spillemæssigt var tæt men hvor Køge Nord viste deres kvaliteter i de afgørende momenter og var kyniske foran mål når det galt. Dette er RIF Fodbold klar til at revanchere i lørdagens kamp.

Trænerteamet ser frem til lørdagens kamp mod rækkens duks og cheftræner Ole Pedersen udtaler: ”Overskriften til weekendens kamp må være - Køge Nord rækkens ubestridte bedste hold står foran RIF’s ”Young Boys”. Vores optakt har været god efter en sejr over Nykøbing FC som var et rigtig godt hold at slå så selvtilliden burde være i top. ”Young Boys” skal ikke opfattes negativt men faktum er, at til kampen lørdag mangler vi plus 500 Sjællandsseriekampe, 11 mål og 10 assists fra den nuværende sæson i fraværet af brødrene Green og Henrik ”Heine”. Så et lille svendestykke skal der til for at hente 3 point i Køge. De unge gutter som skal tage over ved jeg vil gøre deres ypperste og vores plan er klar, vi vil byde Køge Nord op til dans og ”underdogs” rollen passer os fint. Alle glæder sig til opgøret for det er altid sjovt at måle sig med de bedste. Den energi der er i vores hold pt. hvor holdet er stjernen håber jeg vil blive kanaliseret ud i en fight og lyst til at søge mål og point. Hvis jeg var RIF fan ville jeg starte bilen og køre af ved afkørsel 32 lørdag kl 14 på kunstbanen i Køge Nord.”

I sidste weekend var der debut til 3 mand – William Tønning, Emil Jørgensen og Jannik Mayhöfer samt et glædeligt comeback til Rasmus Højgaard efter flere års fravær. Til weekendens kamp er der ligeledes mulighed for 2 debutanter da Emil Werner og Benjamin Sode er nye i truppen. Emil Werner har som ungdomsspiller spillet i Ringsted og er returneret efter et ophold hos Slagelse B&I, ligesom at Benjamin Sode er kommet til fra Næstved IF. Til lørdagens kamp må holdet som beskrevet ovenfor at Ole Pedersen undvære Lasse og Mikkel Green samt Jonas Hansen pga. ferie, ligesom at Simon Backmann, Henrik Larsen er fraværende pga. skader sammen med de to langtidsskadede Mathias Piel og Mark F. Nielsen.

Truppen til lørdagens kamp er:

1. William Ansgar Smith Tønning
3. Patrick Sayson Nielsen
4. Magnus Keinicke
5. Nicolai Rasmussen
7. Ashraf Saber
8. Marcus Frisch Hestehauge Sørensen
9. Martin Jensen
10. Jannik Emil Mayhöfer
11. Emil Werner
12. Patrick Berg
14. Benjamin Sode
16. Emil Jørgensen
17. Jonatan Wessel Knaack
18. Rasmus Højgaard

Holdet og trænerteamet håber at en del vil tage den korte køretur til Køge (Rishøj Stadion) lørdag eftermiddag, der var fantastisk opbakning til årets første kamp på hjemmebane mod Nykøbing FC. Holdet har brug for alt den opbakning de kan få i den tætte topstrid og sætter virkelig pris på dette.