Menu

U16 fortjente sejren i sæsonens sidste kamp

image
Tekst: Torben Fleckner | www: Anders Karlshøj
15. juni 2019 kl. 11:18
Det har været en udfordrende sæson for RIFs drenge

Det har været en udfordrende sæson for RIFs drenge, som har spillet i U16-rækken. Opstarten var langt fra optimal, så det er ikke forkert at sige, at spillerne - og holdet – har været bagud fra start. Allerede d. 25. marts konstaterede træner, Stig Sørensen, at årgangens spillere manglede en del. En væsentlig årsag er, en alt for udisciplineret tilgang til træning og kamp.

Efter sommerferien bliver det anderledes - både i forbindelse med træning og kamp. Der er allerede på nuværende tidspunkt lagt en plan for, hvordan niveauet hæves på den kommende U17-årgang. Nogle spillere kommer til at synes, at det kan være hårdt. Men trænerne og lederne omkring holdet, ved hvad der skal til. Hårdt arbejde til træning, samt viljen til at gøre sit bedste i hver eneste kamp, er vejen til udvikling og forbedring. Trænerne og lederne stoler på hver enkelt spiller på årgangen, men vil omvendt også forlange en del.

Det var ikke overraskende, at Stig Sørensen inden holdets sidste kamp d. 13. juni mod Jernløse/Undløse BK fokuserede på netop organisation og disciplin. ”I skal vise, at I vil det her”, sagde Stig Sørensen i sin optakt. ”I skal fokusere på spillet, overholde vores aftaler, opmuntre hinanden, gøre hinanden bedre, huske på, at ingen laver fejl med vilje og I skal undlade at kommentere dommerens afgørelser”, fortsatte Stig Sørensen. ”Vil I det her?”, Spurgte Stig. Spillerne svarede højt: ”JA”.

Stigs optakt kunne mærkes på spillerne. Hvor spillerne af og til er kommet daskende dovent ind på banen, var det denne dag nogle kampberedte spillere med rank ryg og vinderblik, som stod klar. Ringsted dominerede store dele af kampen, havde klart flest chancer og flere gode opspil.

Efter at Bertram helt fortjent havde bragt Ringsted IF foran, føltes det derfor som en kold spand vand i hovedet, da Jernløse/Undløse først udlignede og dernæst scorede et føringsmål på et flot udført frispark. Ringsted blev også ramt af en dum udvisning, som desværre udløser karantæne.

Heldigvis havde Bertram bundet snørebåndene rigtigt, så han kunne udligne til slutresultatet 2-2. Ringsted havde fortjent sejren, men måtte nøjes med uafgjort.

Vores træner, Stig, er optimistisk: ”Jeg har stor tiltro til de drenge, som vil spille på U-17-årgangen efter sommerferien. Det er nogle gode drenge. Der er store udviklingsmuligheder. Jeg, og de øvrige trænere og ledere omkring holdet, har lagt en plan. Vi satser på at få banket to stærke hold sammen. Efter noget tid vil ingen modstander synes om at møde Ringsted IF - For vi bliver stærke!”.

Stig, og de øvrige ledere og trænere omkring årgangen, lover en ærlig og direkte kommunikation samt håber på stor opbakning fra forældrene - både når der skal findes biler til kampe og andre aktiviteter samt med opbakning fra sidelinjen.

Du kan høre meget mere om den kommende sæson, når der er møde for spillere og forældre mandag d. 24. juni klokken 19 - 21