Menu

Disciplineret indsats af U17-drengene

image
Tekst & Foto: Torben Fleckner, teamleder U17 | www: Anders Karlshøj
08. august 2019 kl. 18:24

Årgangens ambitiøse og resultatorienterede U17-trænere var før kampen ikke i tvivl om, hvad kampen mod RIFs dygtige U15-mandskab skulle bruges til: ”Vi skal bygge på og spille med højt pres, hvor vi skal lukke af for modstandernes afleveringer. Vi har en klar forventning om, at formen er ved at være på plads. Der skal fysisk være forskel på U15 og U17 – Det vil vi gerne se i dag”.

I første halvleg var der flere eksempler på, at U17-holdet havde hørt efter trænernes oplæg. Allerede efter 7 minutter brydes et U15-opspil. Med få berøringer spiller U17 sig efterfølgende til kampens første chance. 

Efter 15 minutter sparker Søgård frispark, som U15-målmanden ikke får fat i. Mål og dermed 1-0 til U17. U17 er efter 29 minutter igen farlige efter at have brudt et U15-opspil. Hurtig omstilling med få berøringer fører til en glimrende afslutning. U17 var i hele første halvleg farlige på hjørnespark og frispark. I halvlegens sidste minut er Nikolai er tæt på efter et godt frispark taget af Søgård. 

Gennem første halvleg leverer U17 en disciplineret indsat, hvor drengene bakker hinanden op og følger trænernes oplæg. U15 var farlige en enkelt gang i halvlegen. Et velplaceret hjørnespark førte til en farlig situation, men U17-forsvaret fik clearet bolden.

U17-drengene gik fulde af selvtillid og energi ind til 2. halvleg. Angrebene bølgede mod U15-målet. Efter 2 minutter, 4 minutter og 10 minutter førte rigtigt gode opspil til kvalificerede afslutninger. Efter 17 minutter får en U15-spiller gult kort, hvilket betyder udvisning i 10 minutter. Allerede minuttet efter har Mads en kæmpe chance for at øge U17-føringen, men bolden går forbi mål. Pludseligt, ud af det blå, får U15 en chance. U15 udnytter chancen og udligner, trods en mand i undertal. 

U17 viser moral og kommer hurtigt tilbage. I 23. minut sendes et hovedstød på stolpen og efter 25. minut kommer målet til 2-1. Valdemar scorer et flot mål. U17-spillerne fortsætter med at bryde modstandernes opspil og angrebene bølger igen ned mod U15.

Nikolai afslutter flot efter 36 minutter og scorer til kampens resultat: 3-1. 

Alt i alt en disciplineret indsat, hvor drengene koncentrerer sig om at spille bold samt om at følge trænernes oplæg. Der er kun lidt over en uge til turneringsstart og der er grund til optimisme.