Menu

Endnu en storsejr til U17

image
Stig Sørensen og Torben Fleckner
26. februar 2020 kl. 19:01

Efter den flotte sejr på 8-1 over Asnæs stillede Ringsted IF op med et nyt spilsystem og en ny opstilling i holdets anden testkamp mod Dragør. Den nye opstilling og det nye spilsystem skulle bruges til at sikre mere fleksibilitet i Ringsted-spillet, men var også nødvendig, da der til kampen mod Dragør var hele 5 ændringer i forhold til kampen mod Asnæs. 

I kampen mod Dragør stillede Ringsted op i en 3-5-2 formation, hvor opstillingen mod Asnæs hed 4-4-1-1.

Spillestilen skulle der derimod ikke røres ved. Ringsted skulle stå højt på banen, hver enkelt Ringstedspiller skulle tage mange løb og konstant lægge pres på modstanderens boldholder. Når vi har bolden, bygger vi op med hurtig boldomgang, hurtige afleveringer, offensive og løbevillige backs og kanter samt præcise afleveringer i fødderne. Hvis vi mister bolden, skal alle være klar til returløb.

Med det taktiske oplæg løb vores spillere på banen i Dragør d. 23. februar. 

Ringsted presser fra start og holder godt fast i bolden og indenfor de første 10 minutter har både Filip og Youssef et par gode forsøg. Vores angribere finder hinanden godt, hvilket fører til at Youssef i 14. minut scorer til 1-0 på oplæg fra Filip. Efter en halv time foretager Ringstedtræneren den første udskiftning. Bertram erstatter Marc. Vores U17 drenge spiller sig frem til yderligere et par chancer i første halvleg, men status er efter første halvleg: 1-0 til Ringsted på mål af Youssef.

I pausen udtrykte Stig tilfredshed med spillet, men mindede om, at det taktiske oplæg var: hurtig boldomgang, hurtige afleveringer, offensive og løbevillige backs og kanter samt præcise afleveringer i fødderne. I første halvleg havde der være en tendens til lidt for mange driblinger. I bagerste kæde kan der godt spilles med lidt mere tålmodighed. I halvlegen skiftes ud og Ogulcan afløser Laurits.

Fra starten af anden halvleg sætter Ringsted sig fuldstændigt på kampen. Spillerne løber for hinanden og bolden spilles hurtigt rundt. Målet til 2-0, bliver sat ind af Bertram, som scorer endnu et mål til 4-0. I mellemtiden har Filip sparket bolden i kassen til 3-0. Alexander scorer til 5-0 inden vores målmand, Tusse, scorer på straffe. Ringsted vinder i overlegen stil 6-0.

Vores anfører havde ikke en travl dag, men dirigerede forsvaret med autoritet og greb beslutsomt ind, når det var nødvendigt. 

Alle spillere udstrålede selvtillid, brystkassen var skudt godt frem og alle bakkede hinanden op. Når turneringen går i gang om en måneds tid, vil alle hold få problemer, når de møder Ringsted IFs U17. MEN, der skal stadig arbejdes på træningsbanen! 

Kampens spiller: Simon

U17 spiller næste testkamp på torsdag d. 27. februar. Der spilles ude mod SØS