Menu

Fortjent sejr til U17

image
Torben Fleckner
06. oktober 2019 kl. 19:40

Før dommer, Dan Pedersen, fløjtede kampen i gang denne kølige og blæsende søndag d. 6. oktober, havde vores cheftræner, Stig Sørensen, fortalt drengene, at han i dag ville have fokus på spilleglæde, godt humør, skarphed foran mål og en ny spillestil. 

Opskriften på en Ringsted-sejr over Skævinge ville derudover være en 3-5-2 formation, som gerne skulle føre til et overtal på midtbanen samt give mere tid og plads til vores forsvar.

Efter 4 minutter spiller Alexander 1-2 med Søgård i vores højre side. Alexander afslutter flot og 1-0 til Ringsted. Selvom Skævinge spiller sig til et overtag efter 20 minutter af første halvleg, kommer de kun frem til en enkelt chance. Bolden danser et øjeblik på Ringsteds målstreg, men et forløsende spark forhindrer bolden i at nå over stregen. Både efter 11 minutter og 26 minutter har Ringsted chancer efter godt gennemspillede angreb, men først efter en halv time kommer målet til 2-0. På en hurtig omstilling scorer Alfred smart. 

Mange har sagt det. 2-0 er en farlig føring, hvilket jeg kommer tilbage til.

I halvlegen, hvor drengene samledes om cheftræneren, sagde Stig: ”Vi har spillet en fornuftig første halvleg. Vi skal stå endnu mere kompakt, lukke af bagude og undgå at stå for dybt”. 

Det første kvarter af anden halvleg foregår mest på midtbanen. Ingen af holdene formår at spille sig til chancer. Så tager kampen fart. Først med et mål til Skævinge efter 17 minutter, et godt hovedstød på overliggeren af Ringsteds Nicolai i 19. minut af anden halvleg og et Skævinge-skud på stolpen efter 22 minutter. 

Herefter kommer vores spillere til at stå for dybt og vi kommer for sent i nærkampene på midtbanen. Skævinge spiller sig derfor til et overtag, hvilket bl.a. fører til et farligt skud, som heldigvis går tæt forbi mål.

Efter 26 minutter bryder Søgård beslutsomt igennem i højre side. Han afslutter selv. 3-1 til Ringsted IF.

På det her tidspunkt hænger flere af Skævingespillerne lidt med hovedet og Ringsted overtager spillet. Vores angribere får mere plads, hvilket især Alexander nyder godt af. Med 10 minutter tilbage af kampen bryder Alfred igennem på venstre fløj. Han afleverer godt til Alexander, som følt sætter den op i venstre hjørne af målet. Med 5 minutter tilbage af kampen lukker Alexander kampen. Selvom Skævinge reducerer til 2-5 er kampen afgjort. En fortjent sejr på 5-2 til vores U17-drenge. Der var tale om en rigtig holdpræstation, men kampens spiller blev Alexander, som udover at score 3 mål spillede med stor autoritet.

Spillere, trænere og tilskuere jubler efter kampen. En af tilskuerne, Lise Lotte, rammer så glimrende kampen ind på denne måde: ”Dejligt med en sejr og dejligt at vores drenge formår at præstere, på trods af en 2-0 føring, som alle ved kan være en af de farligste føringer. Lige nu er jeg bare så glad. Stort tillykke med sejren, drenge.”

Efter kampen gav vores cheftræner pizza til drengene, Samuel fik overdraget sin flidspræmie fra sidste år, Søgård gav sodavand og Samuel gav fødselsdagskage.

Med flid, disciplin, hårdt arbejde og spilleglæde venter der flere point i mesterrækken. På fredag gælder det en kamp mod Brøndby. 

KOM SÅ RINGSTED!