Menu

Nye trænere til klubbens U17 årgang

image Thomas og Christian glæder sig til de nye udfordringer.
Carsten Andersen & Brian Larsen
23. maj 2020 kl. 16:36
Thomas Mikkelsen og Christian Jensen starter med det samme.

RIF Fodbold er glade for at kunne præsentere klubbens nye ansvarlige for U17 årgangen.

Det nye trænerteam bliver Thomas Mikkelsen (cheftræner) og Christian Jensen (assistent), som tidligere har trænet årgang 2004/2005 sammen i Benløse IF. Thomas har desuden i foråret 2020 været tilknyttet RIF Fodbolds U15. Grundet COVID-19 er det dog kun blevet til nogle få træninger og en enkelt kamp.
Thomas er 42 år og er til daglig ansat hos Scanpipe i Greve som sælger. Christian er ligeledes 42 år og er til daglig direktør i NC Group.
Da forårsturneringen 2020 nu er aflyst, har det nye trænerteam fået mulighed for at samle træningen for U15 og U17 i resten af maj og juni, således at drengene og trænere kan lære hinanden at kende samt få en god lang optakt til den kommende sæson.
Thomas og Christian planlægger desuden, at årgangen vil træne henover hele sommeren, ligesom at  U17 vil begynde at spille træningskampe så snart DBU igen åbner op for dette. Der er altså mulighed for at få spillet en masse fodbold i de kommende måneder.

Det nye trænerteam har sammen med klubben stor fokus på øget medlemstal samt fastholdelse af nuværende spillere. Dels gennem sjov fodboldtræning, men også via stævner, ture og sociale arrangementer. For at understøtte dette har klubben nedsat kontingentsatsen til 600 kr. pr. halvår samt mulighed for yderligere 50% til de spillere, som skal på efterskole.

Derudover er klubben nu i fuld gang med at finde trænere til et kommende U17-2 hold. Det er desværre ingen nem opgave, så hvis nogen har idéer eller forslag til emner, så hører klubben meget meget gerne fra jer. Der er også behov for en stærk forældre opbakning i forhold kørsel, aktiviteter, ture m.m. Så hold jer ikke tilbage – der er for brug hjælp, så der kan skabes de bedste rammer omkring U17. Kontakt seniorkoordinator Carsten Andersen på mobil 2972 9603 eller via mail carsten.andersen@ecovis.dk.