Menu

Opstart: U17

image
Torben Fleckner, teamleder for U17
23. januar 2020 kl. 20:54

Lugten af nytårskrudt hang stadig i luften, da cheftræner, Stig Sørensen, stod i spidsen for den første træning i 2020. Alligevel var det nogle forventningsfulde spillere, som stod klar til den første træning. ”Spillerne har glædet sig til at komme i gang og humøret er højt”, udtalte Stig efter en af de første træningssamlinger.

Det kan være lidt af en overvindelse at komme afsted til træning i de mørke og kolde vintermåneder. På trods af det, er der på nuværende tidspunkt 12-14 spillere til hver træning.  Vores cheftræner, Stig, og assistenttræner, Kim, står klar med spændende, sjove og udfordrende øvelser, så kom endelig til træning. Spillerne prøver her i opstarten kræfter med både styrketræning, konditionstræning og boldtræning. 

Med klubbens værdier som fundament, vil træningen udfordre hver enkelt spiller – til gavn for os alle på U17. 

Der er træning hver tirsdag og torsdag. Tilmelding og afbud til træning foregår på kampklar.

Vi har igen tilmeldt et hold i DBUs mesterrække, hvor vi regner med at spille nogle gode og tætte kampe. 

Hvis der, som vi håber, dukker mange op til træning, vil der blive arrangeret kampe for de spillere, som ikke får så meget spilletid på mesterrækkeholdet. På den måde vil vi sikre, at alle, der kommer til træning, får mulighed for at spille kampe.

Der er stadig et par måneder til turneringsstart, så der er arrangeret en del træningskampe og en træningslejr. Tilmelding og afbud til træningskampe og træningslejr foregår på kampklar.

Hvis du kender en, som har lyst til at spille U17-fodbold i Ringsted IF, er du velkommen til at tage ham med til en prøvetræning.

KOM SÅ RINGSTED!