Menu

U17 I MÅLFEST

image
Torben Fleckner, teamleder
16. februar 2020 kl. 18:09
Ringsteds U17 drenge var totalt dominerende i anden testkamp, som blev spillet mod Asnæs. 

Første testkamp blev spillet mod Hvidovre d. 1. februar. Indsatsen mod Hvidovre var, på trods af en lidt kaotisk forberedelse, godkendt. Den anden testkamp for U17 blev spillet søndag d. 16. februar i Asnæs. Kampen blev afviklet under vanskelige vejrforhold. Vejrforhold, som DMI betegnede således: ”Stormende kuling med vindstød af stormstyrke og regn”. 

Den kunststofbane, som kampen blev afviklet på, har Asnæs finansieret via kommunalt tilskud og transferindtægter fra videresalg af en af Danmarks bedste fodboldspillere nogensinde. Christian Poulsen, som er den eneste danske fodboldspiller som har spillet i topklubber i alle de 5 store europæiske ligaer og som to gange er kåret til årets danske fodboldspiller, har fået sin fodboldmæssige opdragelse i Asnæs. I Asnæs er man, med rette, meget stolt af Christian Poulsen, hvis portrætter hænger flere steder i klubhuset.

Stig havde 16 spillere med til testkampen, heriblandt tre U15-spillere. De blev præsenteret for fire nøgleord under Stigs oplæg til kampen: Disciplin, Arbejdsomhed, Respekt, Spilleglæde.

”I dag vil vi spille med hurtige kanter og vores offensive backs vil gå med i overlap. Jeg vil se højt pres og præcise afleveringer i fødderne. Hvis vi skal lykkes med højt pres, skal alle arbejde stenhårdt. Vi skal stå højt på banen, være hurtige i boldomgangen og huske returløb, når vi har tabt bolden. Alle skal kende deres opgaver på banen. Alle skal overholde vores aftaler. Og vigtigt, alle spillere koncentrerer sig om at spille fodbold. Det betyder, at man ikke brokker sig til dommeren”, udtalte Stig i omklædningsrummet før kampstart.

Vores Ringstedspillere er koncentrerede fra start. De er tydeligt opsatte på at følge trænerens anvisninger. Det høje Ringstedpres stresser Asnæsspillerne, som har vanskeligt ved at holde fast i bolden. Allerede efter 4 minutter kommer Ringsted frem til den første store chance. Alexanders afslutning går tæt forbi mål. Efter 8 minutter er en stolt træner vidne til et Ringstedangreb lige efter det taktiske oplæg. Bolden erobres omkring midterlinjen, få spilstationer og hurtige afleveringer. Youssef afslutter sikkert til 1-0. Igen i 18. og i 26. minut viser vores spillere, at de er opsatte på at følge trænerens oplæg. Angrebsopbygning på kanterne efterfulgt af indlæg fører til 2-0 og 3-0. Begge mål sat ind af Alexander.

Ringsted dominerer totalt i første halvleg, hvor vores spillere har vinden i ryggen. Asnæs er kun over midterlinjen et par gange og Youssef øger Ringstedføringen til 4-0 og 5-0.  I første halvlegs døende minutter disker vores målmand, Ziggy, op med en stor redning. Stærkt!

Anden halvleg er 5 minutter gammel da Asnæs får frispark på kanten af feltet. Asnæs-spilleren afslutter godt og reducerer Ringsteds føring til 1-5. Kampen er herefter en rodet affære og Ringstedspillerne har mistet noget af koncentrationen. Spillerne skulle måske lige vænne sig til at have vinden imod sig, ligesom den komfortable føring muligvis har virket som en sovepude.  Det varer et kvarter, hvorefter vores spillere genfinder koncentrationen.

På trods af den manglende koncentration i ca 15. minutter er sejren aldrig i fare. Ringsted finder atter melodien, da der er spillet 20 minutter af anden halvleg og det er fuldt fortjent, at Hussein bringer Ringsted foran 6-1 og 7-1. Sebastian afslutter målfesten med en scoring til 8-1.

En tilfreds cheftræner, Stig, kunne efter kampen opsummere: ”Mine spillere forsøger i hele kampen at gøre, det jeg gerne vil have dem til. De kender deres opgaver og de bevarer, bortset fra 15 minutter i anden halvleg, koncentrationen. I dag havde jeg en god bænk, så niveauet kunne holdes, selvom der blev skiftet ud. Jeg er meget tilfreds med dagens præstation. Det bliver sværere, når vi møder Dragør og B73. Det ser godt ud, hvis vi kan fortsætte udviklingen”.

Kampens spiller: Youssef.

Tak for god forældreopbakning.