Menu

U17 kan selv afgøre det

image
Torben Fleckner
12. november 2019 kl. 20:00

Hårdt arbejde, fight og disciplin sikrede vores U17-drenge et særdeles vigtigt point, da de spillede 1-1 mod Avarta.  Knaack scorede Ringsteds mål på straffe.

Vores U17-hold kan nu selv afgøre om der fortsat skal stå mesterrække-hold på visitkortet, når turneringen går i gang i det nye år.

Tilværelsen i mesterrækken kunne allerede være sikret 10. november, hvor Herfølge på hjemmebane skulle møde Skævinge. Desværre kunne Skævinge ikke stille hold til kampen, hvorfor Herfølge vinder 3-0. 

Der er således stadig spænding om en af de sidste nedrykningspladser. Snekkersten er isoleret i bunden og kan ikke undgå nedrykning. Seks hold spiller fortsat om at undgå at havne på den anden nedrykningsplads. Ringsted IF er i en fordelagtig situation. Vi kan nemlig selv afgøre det. På fredag, hvor Espergærde, kommer på besøg vil en sejr sikre overlevelse i mesterrækken.

Lykkes det os mod forventning ikke at afgøre det på fredag, kan vi kun håbe at andre resultater flasker sig for os.

Men lad os nu for f….. snuppe de tre point på fredag!

I kampen mod Avarta var det holdets fightere, som løftede holdet. På en dag, hvor holdets dygtige boldspillere ikke havde den bedste dag, var det godt, at andre kunne træde i karakter.

Ifølge vores cheftræner, Stig Sørensen, spillede Nyvang, Simon, Laurits og Nico en god kamp. Asbjørn stod sikkert i målet og Nutti løb solen sort. Emil blev af Stig kåret til dagens spiller.

På fredag er alle, både vores hurtige tekniske boldspillere og fighterne, forhåbentlig klar til at sikre overlevelsen i mesterrækken. 

Tag et smut forbi banerne på fredag, hvor du fra klokken 19 kan støtte vores dygtige spillere. Du vil se et kæmpende hold, hvor sveden vil sprøjte fra spillerne. Det gælder overlevelse i mesterrækken.

KOM SÅ RINGSTED