Menu

Flot Sejr i testkamp

image Tak til vores sponsor Jyske Bank
Michael Søndergaard Jensen
16. marts 2019 kl. 17:15


Kampreferat: Ringsted IF - Herlufsholm HG (2-2) 3-2
Målscorer: Sune Nyvang Olesen (2) og Ahmed Mohammed Al-Hadidi (1)

4-1-4-1:        Melih  

Holland - Paaske - Aagaard - Mathias

                    Laurits 

Marko - Thomas - Abdahl - Sune 

                     Ahmad 

Bænken: Madsen, Jacques og Holm

Kampen:

Det var en kold, våd og blæsende forstilling, da Ringsted IF U19 tog imod Herlufsholm U19, som til sæsonstart skal spille mesterrække.

RIF og HG har tidligere haft mange gode kampe, så derfor var matchen ideel som forberedelse til den nye sæson.
Vejret var ikke med os, og under opvarmning fløj det rundt med kegler og bolde, så vi blev hurtigt klar over at det blev en svær kamp. Vi kommer dog rigtig godt fra start, og står rigtig godt defensivt.

Vi får en kontra, efter ca.  15 min. spil, og HG bliver nødsaget til at nedlægge Abdalh Sharif lige udenfor feltet.
Det frispark tager Ahmed sig af, som sender et hårdt skud mod fjerneste stolpe.
Bolden slår mærkeligt, grundet den kraftige vind, og målmanden kan ikke gøre andet end at slå den ud i feltet, hvor Sune var hurtigst over bolden og satte den ind til 1-0.

HG kommer dog hurtigt tilbage i kampen da de 5 minutter efter score til 1-1, hvor vinden igen havde en hovedrolle, da den snyder Melih Erdem i målet, der ellers stod en fremragende kamp, med en masse flotte redninger, på trods af de svære forhold.

Vi kommer endnu engang foran, da HG's målmand kommer på lidt af en skovtur, og Ahmed får tacklet ham, så han stille og roligt kan sende bolden ned i et tomt mål til 2-1.

Men endnu engang svare HG tilbage, og endnu engang har vinden en hovedrolle, da der kommer lidt forvirring i feltet og den bliver sat ind til 2-2 kort før pause.

I første halvleg stod vi rigtig godt defensivt, og overholdte mange af de aftaler vi lavede og har trænet de sidste par uger.
Meget nydeligt at se på ude fra sidelinjen. I pausen laver vi 3 ændringer så vi får bragt vores 3 udskiftere i spil.

Niveauet faldte lidt i 2. halvleg fra begge hold. Det lignede lidt, at det var en kombination af dårlig kondi, og det ekstremt dårlige vejr.

Midt inde i 2. halvleg får vi dog en stor mulig hvor HG's målmand igen ser lidt skidt ud og kommer meget langt ud af feltet. Det gør at Sune kan tippe den over ham, og den er lige ved at gå i mål, hvis ikke det var for en HG forsvarsspiller, der vælger at redde bolden med hænderne.
Derfor rødt kort til HG og straffe til RIF. Sune tager sig selv af straffesparket, hvilket han stensikkert sparker ind og gør det til slutresultatet 3-2.

Rigtig flot resultat, mod en stærk modstander, i svære forhold.

Nu kigger vi frem imod næste udfordring, hvilket er på fredag, hvor vi på hjemmebane tager imod Toksværd Olstrup Fodbold's serie 3 hold.