Menu

Serie 3 hold besejret i målrig testkamp

image Tak til vores sponsor Jyske Bank
Michael Søndergaard Jensen
27. marts 2019 kl. 20:16Kampreferat: Ringsted IF - Toksværd Olstrup Fodbold (1-3) 6-5
Målscorer: Mikkel Mortensen X2, Laurits Eidick Thomsen, Sune Nyvang Olesen, Thomas Hostrup Olsen, Bjarke Kjeld Zelmerløw.

Fredag aften blev vi forkælet med hele 11 mål, da U19 drengene tog imod Toksværds serie 3 hold.

RIF kommer utroligt dårligt fra start, og virker en smule rystet over fysikken og energien Toksværd kommer med helt fra start. Det resulterede desværre også i at Toksværd, efter kun 2 minutter, får et langskud rettet af, som ender nede bag Melih Erdem, som ikke kunne nå at gøre noget ved den bold. RIF kommer bedre med i kampen, da luften går lidt at Toksværd spillerene, der tydeligvis havde aftalt at komme blæsende de første 5-10 minutter. Efter 25 min. spil får RIF et hjørnespark, som lidt tilfældigt lander ved føderne af Mikkel Mortensen som kan prikke bolden ind til 1-1. efter 36 min. kommer Toksværd igen foran, da endnu et langskud bliver rettet af og sendt ned i kassen til 1-2. kort før pausen kommer Toksværd yderligere foran, da de spiller sig flot igennem og score til 1-3.

I anden halvleg vendte kampen fuldstændigt. Toksværd tog lidt for let på det efter pausen, og RIF drengene kom med 110% og kæmpede røven ud af bukserne. efter 50 min. spil afdribler Laurits Eidick Thomsen et par Toksværd spillere ude på kanten, og kan køligt sende bolden over i den lange side, og score til 2-3. 10 min. efter gør RIF det til 3-3, da Sune Nyvang Olesen sender et drøn afsted fra kanten af feltet, uden chance for Toksværd målmanden. Og det skulle bilve endnu bedre for RIF, da de kun 3 minutter efter, kommer foran for første gang i kampen, da Thomas Hostrup Olsen efter et hjørnespark for sendt bolden i kassen. 4-3 efter 64 min. Det skulle også bilve 5-3, da vi får kæmpet os godt fri ude på kanten kan sende bolden ind til Bjarke Kjeld Zelmerløw der dukkede op inde foran målet. Et fuldstændigt vanvittigt comeback fra RIF drengene, gjorde at de med 15. minutter tilbage havde vendt 1-3 i pausen til 5-3. Toksværd var rystet, men de havde alligevel, et ekstra gear, og var ved at komme tilbage i kampen igen, da de scorede efter 82 og 87 minutter. Det var derfor helt lige, 5-5 helt ind til dybt inde i dommerens overtid, hvor RIF får tilkæmpet sig et hjørnespark. Og med et perfekt slået hjørnespark af Laurits Eidick Thomsen, og et endnu bedre løb og hovedstød af Mikkel Mortensen, kunne Ringsted IF U19 altså fejre sejren til sidst, efter et vanvittigt målorgie!

Jeg er ekstremt stolt over gutternes indsats, og deres vilje til at komme tilbage i kampen. Jeg må indrømme at var tilfreds med at vi egentligt var fint med i pausen. Jeg synes at vi spillede lige op med dem indtil pausen, men var uheldige at indkassere, et par dumme mål. Men reaktionen i pausen, og måden hvorpå vi dominerede store dele af 2. halvleg, var fantastisk at se på. Sejren var helt klart velfortjent.

Tak for en fantastisk kamp!