Menu

U19 slår tophold

image
Tekst: Per Sørensen, WWW: Brian Larsen
17. september 2018 kl. 10:54
Koncentreret indsats gav 3 point

Disciplineret og taktisk stærk kamp, da sæsonens første sejr kom i hus på udebane over rækkens nummer 1.

Karlslunde - RIF 2-4 (2-4)

Målscorer: Sebastian Søgaard Jønsson 3, Ahmed Mohammed Al-Hadidi.

Kampens spiler: Sebastian Søgaard Jønsson.

Vi tog sultne til den svære udekamp, mod rækkens ubesejrede førerhold. Vi valgte at starte kampen i en 4-5-1 formation, med en stærk central midtbane, bestående af Thomas, Laurits og Simon J. Jønsson og Ahmed var sendt ud på kanterne og det skulle vise sig, at være en smart ide. Alle vores scoringer blev nemlig sat ind af disse to herrer. Jønsson med et flot hattrick og Ahmed med en fødselsdags scoring.

Vi stod taktisk fantastisk stærkt og ved stillingen 4-2 ved pausen, aftalte vi, at der skulle lukkes af, og det blev der så. Føringsmålet kom i midten af første halvleg fuldt fortjent. Karlslunde fik pludseligt udlignet til 1-1, da vi så lidt tamme ud ved et indlæg der ikke blev headet væk. Vi kom dog hurtigt igen foran, da Jønsson var i gang, med sit flotte målshow. 3-1 og 4-1 blev det også, inden Karlslunde ærgerligt fik reduceret, så pausestillingen var 4-2.

Som sagt aftaltes i pausen, at der nu skulle lukkes af og det blev der i sandhed. Fremragende defensivt arbejde i de sidste 45 minutter, hvor Karlslunde egentlig, blev holdt fra store chancer. Vi havde en del kontraløb hvor vi med lidt kølighed, kunne have lukket og slukket endegyldigt. Dette lykkedes ikke men da Karlslunde blev lukket helt ude, så betød det intet og sejren var hjemme. 4-2 over de ubesejrede 1' ere! Super flot og koncentreret indsats, hvor kommunikationen virkelig var god og alle gjorde som aftalt.

Nu gælder det så den spændende pokalkamp på hjemmebane onsdag, hvor stærke Roskilde KFUM fra øst2, kommer på besøg. Kom ned og støt holdet og se, om det skulle lykkedes, at drille de store favoritter.