Menu

U21 – Helt lige kamp mod Benløse IF Serie 2

image
Tekst: Cheftræner Rasmus Knaack | www: Anders Karlshøj
01. marts 2019 kl. 19:50
Mandag den 25/2 2019 spillede RIF U21 kamp mod Benløses Serie 2 hold.

Mandag den 25/2 2019 spillede RIF Fodbold U21 kamp mod Benløses Serie 2 hold. Holdet bestod denne gang af Kevin Selul, Akram Saber, Rasmus Ask og Peter George fra U17. Melih Erdem, Peter Haar, Laurits Thomsen, Jonatan Knaack, David Nielsen, Emil Werner og Sebastian Jønsson fra U19 samt Patrick Berg, Ashraf Saber, Martin Jensen, Philip Nielsen, Nicolaj Kuno, Lasse Kløcker og Jonas Hansen fra senior 1 & 2 - holdet var denne mandag aften samlet af spillere fra ikke mindre end 4 hold.

Kampen startede i højt tempo og med en god power i nærkampene. Det var tydeligt, at det var mere end en træningskamp. Benløse lagde de unge Ringsted-løvers forsvar under pres med høje bolde mod deres backkæde, hvor de især lagde godt pres på anden boldene. RIF forsvaret med kaptajn Berg i spidsen stod dog stærkt i den hektiske start og i målet tog Philip sig af de småting der kom forbi David Nielsen, Patrick Berg og Jonas Hansen.

Jonatan Knaack og Martin Jensen satte sig igennem på den centrale midtbane, hvor de trods undertal vandt alle deres dueller i første halvleg. Akram Saber og Rasmus Ask havde mange gode dueller på kanterne, hvor de fik god støtte af Emil Werner og Lasse Kløcker, der var med til at skabe nogle fine muligheder via overtallet på kanterne. Ashraf Saber var en kilde til evig uro på toppen og Benløse måtte spille hårdt for at stoppe den rapfodede angriber.

En chancefattig halvleg sluttede 0-0 men med store plusser til Akram Saber og Rasmus Ask, der gav alt i duellerne med seniorspillerne fra Benløse.

2. halvleg startede med lidt usikkerhed i RIF-rækkerne, hvor de mange udskiftninger i halvlegen lige skulle finde deres plads. Melih Erdem kom på mål og stod igennem hele 2. halvleg en rigtig stærk kamp. Peter George kom ind i backkæden, hvor han viste sig fint frem med sin speed og at han var klar til at tage kampen op med ældre spillere. Dette kom fint til udtryk da han midt i halvlegen gik ind i en herre tackling mod en af Benløse spillere der fysisk var noget større end RIF spillerne, der dog på ingen måde trak sig i duellen.

Laurits Thomsen og Peter Haar blev skiftet ind på midtbanen, hvor de stod stærkt i duellerne og især viste sig stærke i pasningsspillet. I angrebet blev Kevin Suluk sat ind på toppen med Sebastian Jønsson ved siden af og Nicolaj Kuno liggende bagved på den offensive midtbane. Ringsted spillede i denne periode stærk omstillingsfodbold. De unge hurtige RIF spillere var svære at fange for de langsommere men fysisk stærke seniorspillere fra Benløse.

Midt i halvlegen mistede RIF en bold i opspillet hvilket blev straffet prompte af Benløse med en friløber, men et godt pres fra Peter George og en fremragende fodparade fra Melih i målet sørgede for at holde bolden ude af Ringsted målet.

10 minutter senere var den dog gal igen. Endnu en omstilling fra Benløse blev i første omgang lukket fint ned, men på selve baglinjen lykkedes det for angriberen at af drible 2 Ringsted forsvarere og spille en medspiller helt fri til scoring tæt under mål.

Scoringen satte gang i en trodsreaktion fra RIF Fodbold og det ene angreb efter det andet bølgede frem mod Benløses mål. Nicolaj Kuno får kort efter Benløses føringsmål en stor hovedstødchance i helt fri position tæt under mål som han desværre sender lige over. I denne periode af kampen har Emil Werner flere gode afslutninger fra kanten af feltet, der dog suser et stykke over mål.

Martin Jensen på den centrale midtbane har ligeledes 2-3 gode forsøg fra distancen, men ind ville bolden ikke denne aften.

I slutningen af kampen er det tydeligt at de unge RIF spillere har mere fart og overskud end deres modstandere, hvilket medfører at Benløse må trække 2 gule kort i denne periode. Dette havde dog ingen konsekvenser da det inden kampen var aftalt at kort ikke betød 10 minutter på sidelinjen.

Kampen ender med et smalt 0-1 nederlag, men alt i alt igen en flot kamp af det unge RIF-mandskab, hvor alle de unge Ringsted-stjerner fik vist sig frem på en kold februar aften, hvor mange tilskuere havde fundet vej til en god fodboldkamp mellem 2 mandskaber der begge kom med masser af fight, løbevillighed og til tider fint pasningsspil.