Menu

U21: Sejr til de unge stjerner

image
Tekst: Rasmus Knaack | www: Anders Karlshøj
03. februar 2019 kl. 21:28
Det var en stærk indsats af de letbenede "Ringsted-bobler".

Ringsted IF – Borup IF 4-2 (2-1). Målscorer Ashraf Saber 2, Araz Zada 1, Rasmus Ask 1.

 

Søndag den 3/2 2019 spillede Ringsteds U21-hold deres første kamp i 2019 mod Borups serie 3 hold.

Ringsted lagde ud i højt tempo og allerede efter 2 minutter endte en fantastisk fremlægning fra Mikkel Mortensen lige i fødderne på Kevin Suluk, der desværre måtte se sin afslutning reddet af en fremadstormende Borup keeper. Angrebene bølgede frem mod Borups mål. Midtbanen med Jonatan Knaack, Peter Haar og Nicolai Kuno trevlede alle forsøg fra dagens modstanderne op, og satte samtidig den ene omstilling efter den anden i gang. Ringsteds wingbacks med Sebastian Jønsson og Ayman Beckchane gjorde spillet bredt og sørgede også for løb bag om Borups backs i flere omgange. Omstillingerne gav flere meget store chancer til bl.a. Kevin Suluk og Jonatan Knaack, men Borups meget stærke keeper tog sig af det hele i kampens start.

Borups første reelle angreb kom efter 25 minutter, hvor en løs bold foran Ringsteds 3-backkæde med David Nielsen, Patrick Berg og Mikkel Mortensen endte med en afslutning, der snød Nicolai Ulrich til en noget ufortjent Borup føring.

Herefter satte Ringsteds unge løver ekstra fart på kedlerne. Patrick Berg satte med en skarp kombination med Jonatan Knaack RIF Fodbolds angriber Ashraf Saber i helt fri position og med et hårdt fladt skud fra kanten af feltet var der udlignet.

Ringsted skabte i denne periode flere gode muligheder, men holdet havde ikke helt skarpheden før en lang bold fra David Nielsen endte hos en fri Ashraf Saber der kunne score til 2-1 og en fortjent føring til RIF mandskabet.

Der var fra start af 2. halvleg en del rokeringer, Nicolas Van Geenberghe kom ind på den defensive midtbane, Jacob Wichman kom ind i backlinjen, Lasse Klöcker kom ind på kanten, Rasmus Ask og Araz Zada kom på banen som angribere.

Desværre nåede holdet ikke at få afstemt deres opgaver inden Borup udlignede på en fremragende omstilling.

Herefter tog Ringsted mandskabet igen teten. Lasse Klöcker satte flere gode angreb i gang og var en evig uro i Ringsteds offensiv, og det var netop en kombination med ham og Sebastian Jønsson, der endte med en tværpasning, som Araz Zada let kunne scorer på til 3-2 føring.

Herefter var der gode chancer til Rasmus Ask, der dog måtte se målmanden eller stolpen redde forsøgene. Defensivt fik kaptajn Berg lukket helt af for Borup sammen med Jacob Wichmann og David Nielsen, så det efterhånden blev en ensrettet affære mod Borups mål. En aflevering fra Nicolas Van Geenberghe endte ude på kanten hos Ayman Berkchane, der elegant satte sin direkte modspiller og spillede Rasmus Ask fri i feltet. Han vendte på en tallerken og sparkede bolden sikkert ind til slutresultatet 4-2.

Det var en stærk indsats af de letbenede Ringstedbobler, som på trods af at være samlet fra 4 forskellige hold ydede en fremragende indsats.