Menu

Nyt fra RIF Fodbold Talent: Fremtidens RIF-stjerner i sommerkamp

image
Rasmus Wessel Knaack og Carsten Andersen, RIF Fodbold Talent
17. juni 2020 kl. 23:25
og nyt om trænerteamet for efteråret 2020

RIF Fodbold’s 21 mandskab tog søndag til SØS Idrætsefterskole for at spille træningskamp. Det blev en varm og blæsende dag, hvor kunstbanens varme krævede sin mand.

Holdet denne søndag bestod af 3 ung-seniorer, 3 fra U19, 4 fra U17 og 6 fra klubbens U15 mandskab. 

RIF mandskabet startede med Mathias Milword på mål, Alexander Hasselsteen (U15), Peter Haar (U19), Daniel Hansen (senior) og Hussein Al Zaheiri (U15) i forsvaret. Begge de 2 unge knægte spillede lidt ude af position men ydede kampen igennem stærke præstationer.

Midtbanen bestod fra kampens start af Jonatan Wessel Knaack (senior), Asmus Berthelsen (U15) og Victor Edouthe (U19) og her fungerede samarbejdet ligeledes flot. Kanterne var Nicolai Schneider (senior) og Christian Søgaard (U17) som med deres speed var til evig uro i modstandernes bagerste rækker, og deltog ofte som opspilsstationer i opbygningsspillet. Youssef Elhariri (U15) spillede som 9ér og viste mange prøver på sit store potentiale.

Første halvleg bølgede frem og tilbage, der var fine muligheder til begge hold, men uden at det førte til scoring. Ringstedmandskabet er jo sammensat af spillere fra flere hold, men alligevel er de relationelle færdigheder allerede stærke. Nicolai Schneider, Asmus Berthelsen og Christian Søgaard havde i 1. halvleg flere fine afslutninger ligesom Jonatan Wessel Knaack’s frispark ramte ydersiden af stolpen, men det lykkedes ikke at passere SØS-keeperen. Forsvaret stod stærkt og der var mange gode pasninger i opbygningsspillet og fysik i duellerne fra især Daniel Hansen og Peter Haar holdte SØS nede på kun 2 muligheder i halvlegen. Her tog Mathias Milword i målet sig med en god aktion af det ene forsøg mens overliggeren hjalp til med det andet forsøg.

Halvlegen blev brugt til at skifte ud på flere pladser, Filip Pedersen (U17) og Valdemar Mikkelsen (U15) kom ind på de offensive pladser mens at Ali Al-Badry (U15) og Akram Saber (U19) kom ind på midtbanen, mens at Nicolai Nielsen skiftede med Peter Haar i det centrale forsvar. Anden halvleg startede med et tungt Ringsted pres og de boldfaste RIF drenge arbejdede kampen igennem hårdt for at udfordre SØS-drengene. Akram Saber løftede som halvlegen skred frem sit spil og skabte flere gode muligheder ved at trække bold og modstandere til sig og dermed skabe plads til sine medspillere. I forsvaret stod Nicolai og Daniel forsat stærkt i billedet og holdte med deres speed og fysik de nærgående SØS-drenge fra scoring. Midt i anden halvleg begynder varmen at ramme spillerne, markeringerne blev løsere og tilbageløbet har ikke samme tempo som tidligere i kampen. Dette resulterede i gode muligheder til Akram Saber med en friløber hvor afslutningen gik tæt forbi mål men også Christian Søgaard og Youssef Elhariri havde fine muligheder, men det bliver ikke til scoring denne søndag for RIF mandskabet. I denne periode bliver SØS mandskabet også farligere i deres omstillinger og skaber flere store chancer. Mathias Milword i målet og Daniel Hansen redder flere gange kastanjerne ud af ilden, men må til sidst give fortabt, da et velplaceret langskud fra kanten af feltet stryger ind til 1-0 føring til værterne fra SØS.

Dette bliver også kampens resultat, men alle drengene viste flotte takter og stort potentiale. Det lover godt for fremtiden i RIF Fodbold.

Til sidst er det glædeligt at kunne annoncere at cheftræner for RIF Fodbold U21 Rasmus Wessel Knaack har forlænget sin aftale med klubben for efteråret 2020. Rasmus har i løbet af de sidste 12 måneder været en vigtig brik i klubbens øgede fokus på talentarbejdet og fra træning til træning samt kamp til kamp har dette arbejde tydeligt vist sig med en flot udvikling hos flere af klubbens unge talenter. Klubbens unge spillere stiler efter at blive en del af talent træningerne og kampene og har især i 2020 vist en positiv og stærk attitude ved holdets kampe – dette er noget som trænerteamet især arbejder med at spillerne skal tage med sig ”tilbage” på deres respektive mandskaber. Derudover har Rasmus i løbet af 2020 målrettet arbejdet med at integrere klubbens U15 spillere på U21 holdet, og det var glædeligt at se ikke mindre end 6 fra dette mandskab i søndagens kamp på SØS – dåbsattesten på alle disse siger 2005 så der er bestemt masser af bygge på de kommende år for RIF Fodbold. Ligeledes er det glædeligt at assistenttræner på U21 mandskabet Kim Bo Hansen har valgt at forsætte arbejdet med Rasmus i efteråret og vi glæder os til at følge den forsatte udvikling.

I efteråret 2020 vil der blive endnu mere fokus på talentarbejdet omkring U21 mandskabet og talentkalenderen er nu på plads og kommer til at se ud som følger:

Mandag 10/8 2020 – U21 kamp 

Mandag 17/8 2020 – talenttræning kl. 17.00 – 18.15

Mandag 24/8 2020 – talenttræning kl. 17.00 – 18.15

Mandag 7/9 2020 – U21 kamp

Mandag 14/9 2020 – talenttræning kl. 17.00 – 18.15

Mandag 21/9 2020 – talenttræning kl. 17.00 – 18.15

Mandag 5/10 2020 – U21 kamp 

Mandag 12/10 2020 – talenttræning kl. 17.00 – 18.15

Mandag 19/10 2020 – talenttræning kl. 17.00 – 18.15