Menu

Nyt fra RIF Fodbold Talent - Tæt og velspillet kamp af RIF Fodbold U21 trup

image
Tekst: Rasmus Wessel Knaack, RIF U21 træner | Foto: ukendt
22. september 2019 kl. 00:11

Ringsteds unge talenter spillede mandag kamp mod SØS-idrætsefterskole på opvisningsbanen i Ringsted. Kampen blev tæt og i højt tempo, hvor ingen af holdene gav noget ved dørene.

Ringsted startede med Nicklas Pedersen på målet og forsvaret bestod af Simon Cohn, Nicklas Skaaning, Jeppe Olsen og Victor Edouthe. De havde kampen igennem mange gode dueller med de hurtige offensiv-spillere fra SØS. Den centrale midtbane med Thomas Hostrup Olsen og brødrene Jonatan og Alexander Knaack dominerede i kampens indledning med god fysik og tætte kombinationer. Fremme lå Rasmus Ask, Sune Olesen og Filip Sand Pedersen - de 3 gav flotte prøver på deres gode boldomgang og offensive dueller.

Ringsted måtte midt i første halvleg trække sig længere tilbage på banen og afgav initiativet til SØS. Dette kastede et par gode muligheder af sig til SØS-drengene men Nicklas i målet hev flere feberredninger op af hatten. Alexander Knaack og Rasmus Ask kombinerede sig efter 35 minutter igennem, men desværre for RIF drengene løb chancen ud i sandet og holdene kunne kort efter gå til pause med stillingen 0-0.

Pausen blev brugt på at ændre på en del pladser og flere folk i spil. Akram Saber og Christian Søgaard kom ind på kanterne og skabte med deres fart og skarpe retningsskift hurtigt ubalance i modstanderens forsvar. André Nyvand Olesen kom ind i forsvaret mens at Valdemar Mellon og Kevin Suluk begge kom ind med god energi og viste masser af løbevillighed i en 2. halvleg hvor kampen bølgede frem og tilbage.

For RIF mandskabet kom de mange udskiftninger desværre til udtryk i et par ubalancer hvor den ene førte til en scoring til SØS. Herefter dominerede modstanderen fra SØS kampen men på mål for RIF var Melih Erdem kommet som fint tog sig af alt. 

Mod slutningen af opgøret forsøgte RIF at skubbe spillet længere frem på SØS banehalvdel hvilket resulterede i at man skabte et par gode muligheder for udligning, men ind ville bolden ikke.

Kampen sluttede med et 1-0 nederlag efter en flot spillet kamp i en god stemning. De unge RIF talenter viste flot spil og kæmpede stærkt.