Menu

RIF Fodbold Talent - Flot afslutning på U21 efteråret

image
Trænerteamet RIF Fodbold U21, Kim Bo Hansen og Rasmus Wessel Knaack
14. oktober 2019 kl. 00:05

RIF Fodbold U21 hold tog mandag aften til Undløse for at møde Undløse og deres samarbejdsklub Jernløses ung-senior fra serie 2 og 4. Det blev en flot fodboldkamp i højt tempo og igen i en fantastisk atmosfære. Hjemmeholdet havde sørget for dommertrio og en god lysbane til kampen og begge hold havde en del engagerede tilskuere med.

RIF startede med Mathias Milword fra U15 på målet, og han skulle denne aften stå en meget imponerende kamp med flere flotte refleksredninger på vigtige tidspunkter, samt hans gode igangsætninger kampen igennem gav stor ros fra alle omkring holdet. Back-kæden bestod af Nikolai Nielsen fra U17, Peter George fra U19, Magnus Keinicke fra Senior og Ismael Boukzine fra Senior. På den centrale midtbane arbejdede Nicklas Skaaning fra U19, Laurits Thomsen fra Senior og Victor Edouthe fra U19 hårdt for holdet. Kanterne og spidsangriberen var Sune Olesen fra Senior, Rasmus Ask fra U19 og Christian Søgaard fra U17. Den meget stærke og talentfulde bænk var med Jeppe Olsen U15, Valdemar Mellon U17, Akram Saber U19, Seyf Biyek U19 og Thomas Hostrup U19. Kampen igennem rullede spillerne mellem forskellige positioner og funktioner på holdet.

Taktikken lød på højt pres fra start samt hurtige igangsætninger og kvikt pasningsspil for at spille forbi modstanderne. Et flot angreb i venstre side med Sune, Ismael og Laurits blev stoppet ulovligt af forsvaret. Frisparket tordnede Ismael i kassen på en ikke helt sagesløs målmand. Herefter bølgede kampen frem og tilbage. Flotte og hårde dueller blev afløst af flotte kombinationer og virkelig stærke løb for at hjælpe holdkammeraterne. Magnus og Peter dirigerede flot med forsvaret og backerne Nikolai og Ismael deltog flittigt med både støttespil og offensive aktioner.

Da der var spillet 25 minutter fik RIF sat et godt angreb sammen bygget op af Skaaning og Keinicke der ender hos Søgaard som gør det til 2-0 til RIF Fodbold. Thomas kom ind på den centrale midtbane og ham og Valdemar spillede fint kombinationsspil der førte til at Ismael kunne bringe RIF yderligere foran og dermed gå til pause med stillingen 3-0.

Pausen blev brugt til at ridse aftalerne op om vores presspil og støtteløb. Det var et forvandlet Undløse hold der kom ud efter pausen. De havde virkelig fart i støvlerne og stressede Ringsted spillerne, så kampen nu bølgede frem og tilbage. Akram var kommet ind og fordelte mange gode bolde på den offensive midt og havde nærmest ikke et boldtab. En misforståelse mellem forsvar og midtbane gav en stor chance til Undløse som de udnytte til en 3-1 reducering. Kort tid efter blev venstresiden overspillet i en flot omstilling og pludselig stod det 3-2 og kampe var vendt noget på hovedet.

RIF mandskabet strammede igen grebet om kampen og et fantastisk angreb i højre side førte til et indlæg fra Jeppe som Seyf sprintede frem til og smart sendte under keeperen til 4-2. Med 15 minutter tilbage på uret sætter den unge midtbaneduo med Skaaning og Laurits et godt pres ind der presser målmanden helt ud til hjørneflaget, hvor Seyf plukker bolden fra ham og spiller Victor fri til slutstillingen 5-2.

Kampen fortsatte med åben slagudveksling og gode chancer i begge ender, men uden at der blev scoret flere mål. Det var en virkelig stolt trænerduo der roste gutterne for at følge det taktiske oplæg, samt at arbejde med de individuelle fokuspunkter fra talenttræningen i RIF Fodbold.

Tak for støtten fra spillere og forældre.