Menu

RIF Fodbold Talent - Sejr til talenterne på U21 holdet

image
Cheftræner Rasmus Wessel Knaack
06. marts 2020 kl. 17:03

Mandag aften tog RIF Fodbold imod Sorø Freja’s U19 mandskab i en træningskamp for klubbernes talenter. Cheftræner for RIF Fodbold U21 Rasmus Wessel Knaack havde udtaget spillere fra 5 forskellige hold, som skulle forsøge at spille som et slagkraftigt hold. 

RIF Fodbold U15 var repræsenteret ved Mathias Milword som er en stærk og talentfuld målmand, Youssef Elhariri som er en hurtig og teknisk stærk 9’er. Der var desuden debut til Valdemar Mikkelsen, der ligeledes er en spændende angriber fra klubbens U15 liga 2-hold. U17 havde flere spillere med. Nikolai S. Nielsen som normalt er anfører på U17, Christian Søgaard en hurtig central eller offensiv midtbanemand, Simon Cohn der både kan spille i forsvaret samt på den defensive midtbane samt Alexander Wessel Knaack der normalt spiller offensiv midt eller angriber. Fra RIF Fodbold Senior 2 og 3 var Peter Haar og Peter George med, der begge er centrale forsvarsspillere, Seyf Biyek der er en hurtig kantspiller samt Rasmus Ask der spiller helt fremme. Fra RIF Fodbold Senior 1 havde man til dagens kamp Jonas Hansen og Emil Jørgensen i backkæden, Jonatan Wessel Knaack og Akram Saber på den centrale midtbane samt Victor Edouthe der er en boldfast og duel stærk kantspiller.

Kampen startede som lyn og torden. Det opskruede tempo gav mange boldtab og omstillinger til begge hold. Det udnyttede Rasmus Ak til 2 scoringer i første halvleg, hvor RIF mandskabet langsomt men sikkert satte sig på kampen. Pausen blev brugt på at genopfriske aftalerne om opspilsvarianterne, samt fastholde vores aggressive genpres. Det gav med det samme bedre spil i 2. halvleg, hvor der kom bedre flow i spillet. RIF drengene blev mere dominerende men bedst som man ventede på yderligere en RIF-scoring kom Sorø Freja på tavlen 2 gange hurtigt efter hinanden.

RIF mandskabet kom dog tilbage på sporet og fik efterhånden slidt Sorø op. Det gav flere gode chancer og en af dem udnyttede Christian Søgaard til at score sejrsmålet efter et flot opspil fra Alexander Wessel Knaack og Akram Saber. Kampen endte således med en sejr på 3-2 til U21 mandskabet.

Det var igen en god kamp for de talentfulde spillere fra RIF Fodbold, der virkelig tegner en lys fremtid for klubben.

De næste aktiviteter for talenttruppen er 2 træningssamlinger i marts måned, hvor den individuelle træning og arbejdet med det udviklende mind-set vil fortsætte.