Menu

11mands Veterankamp Ringsted IF – Stenlille IF

image
Tekst: Flemming Jensen - Foto: Svend P.
29. april 2016 kl. 23:23
D. 27. april 2016 spillede RIF 2-1

Efter en noget fugtig onsdag den 27. april, var kampen som oprindelig var planlagt til at skulle spilles på bane 4 (græsbane), flyttet til kunstgræsbane 7. Der blev set frem til kampen mellem de to hold i og med de begge sluttede efteråret 2015 i toppen af deres pulje.

Kampen startede med at Stenlille forsøgte at lægge et voldsomt pres på hjemmeholdet og en del spil foregik på Ringsteds banehalvdel, som resulterede i at Stenlille bragte sig foran med et mål i det 5. min. Efterhånden som halvlegen skred frem kom Ringsted mere ind i kampen, og i det 15. minut kom det til udligning ved Morten Rasmussen. Halvlegen sluttede med at Ringsted fik mere styring på kampen og i en noget hektisk situation foran Stenlilles mål, så det ud som dommeren godt kunne have tilkendt Ringsted et straffespark i forbindelse med et sammenstød med en Ringsted spiller.

Anden halvleg startede med at Ringsted skruede op for tempoet og derved kom til at dominere kampen mere. Det resulterede også i at efter ca. 5 minutters spil bragte Morten Rasmussen hjemmeholdet foran 2 – 1. Det skal dog nævnes at Stenlille fik skadet en af deres bedre spillere og derfor måtte sætte en udskiftning ind, hvilket ikke gjorde det ringere for hjemmeholdet. Kampen fortsatte med Ringsted som den dominerende part og det lykkedes at hive sejren hjem og sikre de 3 point.

Det skal nævnes at der var afbud fra holdlederen og faste målmand Troels Kjær, så Søren Nielsen, som var lettere skadet, klarede målet i første halvleg og i anden halvleg tog Jens Thomsen over og de klarede det begge flot.