Menu

Dramatisk U15 kamp vs. Køge FC

image Peter Haar scorer til 3-3 i de sidste minutter af kampen
Søren Andersen
26. april 2016 kl. 19:43
3-3 i Mesterrækken

Forord: 

1-4 nederlaget på udebane i forrige runde til Hornsherred FC var tungt og surrealistisk.

Alle spillerne havde arbejdet rigtigt hårdt og lå trætte i græsset efter kampen. Vi var oppe imod en modstander, der var uhyre effektiv på dagen, scorede ud af ingenting.

Hvor vi var det modsatte, masser af 100% chancer, der blev spildt. Det går som bekendt ikke i mesterrækken, det handler om at være skarp på dagen :-) - i en pulje hvor alle hold slår alle.

 

”Det handler ikke om, hvor mange gange, man falder. Det handler om, at man bliver ved med at rejse sig - uanset hvad. Det er sådan, vindere er”.

 

NY turneringskamp Hold 1 imod Køge FC d. 23 april.:

Kampen starter som lyn og torden, Sebastian Jønsson lavede et verdensklasse løb fra midten - fra alt og alle, lagde bolden uselvisk ind til Johan Larsen i feltet, der iskoldt scorede til 1-0 efter blot 3 min.

Så var scenen sat til en spændende kamp.

Køge FC var et meget fysisk betonet hold. Dagens dommer Ulrik Holm lagde en linje, hvor holdene godt måtte gå til stålet. Det var Køge bedst til at udnytte kampen igennem, hvor det var lidt et lazaret i RIF lejren til sidst i kampen.

Kort efter scorede gæsterne til 1-1, de havde momentum. 1-2 målet kom ved hjørne på et flot hovedstød af Køges nr. 13’er Mikkel Meyland, hvor han uhindret pandede den i mål, hvor vi stod lidt på flade fødder.

Men RIF drengene kom stærkt tilbage i kampen. Spillet hang godt sammen i de sidste 15 min af 1.h.

Der var stor løbevillighed, kreativitet af holdet og energibomben Jønsson leverede et fantastisk solomål til 2-2, som var pausestillingen.

I anden halvleg så Køges stærke forsvarsspiller Mikkel Meyland gult efter et groft frispark på Jønsson, som måtte udgå. Kampen var meget lige, begge hold leverede fint pasningsspil.

Johan kom til en kæmpe chance, hvor Køge målmanden fejlbedømte en bold i feltet, målet var tomt, men RIF topscorer Johan missede chancen til 3-2 fra en skrap vinkel.

Kort efter fik Køge en friløber, men keeper Nicklas Pedersen pillede ham i bedste Neuer stil. 

10 min før tid får Køge endnu et hjørne. Vores ”muskel” Thomas Olsen markerede Køges hovedstøds-fysisk-stærke Mikkel Meyland kampen igennem, blev skubbet ind i målet af ham i hovedstødsduellen og rammer bolden uheldigt… selvmål?! – Øv - den episode så trænerteamet som et frispark.

2-3 til gæsterne – lidt af en mavepuster kort før tid.

Køges Victor Frandsen modtager et gult og for hårdt spil, de er nu i undertal kampen ud.

RIF presser på for 3-3, har ikke givet op og viser meget stor moral.

Kampen kører på de sidste minutter, med hovedet forlænger debutanten Jonas Holland en bold ind i feltet, hvor anfører Peter Haar sætter sidste fod på, bolden i nettet til 3-3 kort før tid og jublen vil ingen ende ta’.

Nedtur var vendt til optur. Det var en stor forløsning af det hårdt kæmpende Ringsted hold, der viste stor moral, fightervilje og ”vi giver aldrig op” attitude kampen igennem. Flot af drengene.

Tak til Peters forældre for dagens frugt. Tak til de fremmødte for support til drengene. Sikke en kamp :-).