Menu

Remis i et intens opgør

image Paaske i boldkontrol
Søren Andersen
22. maj 2016 kl. 10:26
Mesterrækken U15

Ringsted IF - Oddsherred FC 1-1 (1-0) d. 11 maj.

 

Mange forældre og fodboldkammerater var mødt op til aftenens kamp imod Oddsherred på en solbeskinnet bane 4.

Gæsterne var med en god start tophold i mesterrække turneringen.

 

Det var en meget lige kamp, begge mandskaber var meget fremadrettede i deres spil, så det var en meget livlig og intens kamp.

 

Midt i 1. h tog Simon "Magic" Jensen chancen lagt ude fra med et perfekt langskud, der overrumplede gæsternes keeper. Super flot.

1-0 ved pausen.

 

Oddsherred kom på 1-1 efter 20' i 2.h i en meget omdiskuterede episode.

Gæsterne fik en giftig kontra, Nicklas Pedersen var i bedste Neuer stil helt fremme på 1/3 af banen, taklede den fremadstormende wing i højre siden, i to omgange tog Oddsherred spilleren hånden til hjælp for at få bolden under kontrol og derefter placerer bolden i det tomme mål.

Dommeren dømte mål til stor forbløffelse for trænerteamet - de mange fremmødte tilskuere og forsvarede målet med hånd til bold reglen. Rigtig dårligt dømt og det største tyveri siden det store engelske togrøveri.

 

Sidste 15' - gik Begge mandskaber efter sejren i en åben slagudvekling og Nicklas brillerede med flere klasseredninger.

 

Anders Thane var 1 min før tid uhyggeligt tæt på forløsningen og afgøre kampen - tæt under mål, men fik ikke rigtigt traf på bolden efter Thomas Olsens flotte forarbejde.

 

Kampen endte 1-1, i en intens lige match.

 

Stor cadeau til holdet for en flot fight helt til det sidste. Man kan se at vores fysisk er helt fantastisk i år og den hårde opstart har lagt fundamentet til at stå hele distancen i alle 70 min i de krævende fysiske mesterrække kampe. Godt gået drenge.

 

Tak til de mange fremmødte og tak til Hauge for frugt.