Menu

Spændende Topopgør

image Thomas "Ice" Olsen scorer til 3-1
Søren Heimann Andersen
12. juni 2016 kl. 23:42
Ringsted - Vipperød 3-2 (0-1) Mester

Den årlige ungdomsafslutning dannede ramme for en masse aktiviteter og kampe på Ringsted IF’s baneanlæg d. 4 juni.

 

Da U15 var den ældste årgang i ungdomsafdelingen, skulle kampen imod Vipperød afvikles på stadion, med linjevogtere, bolddrenge, stadionspeaker og ikke mindst en masse tilskuere.

 

Sikke en fed kulisse for drengene på en meget varm sommerdag (28 grader).

 

De to hold lå henholdsvis nr. 3 og 4. Vi havde en frisk sejr fra onsdagskampen imod topholdet fra Roskilde KFUM. Taktikken var klar med en 4-4-1-1 opstilling, defensiv med omstillinger som det primære våben.

 

Opstilling:

                  Nicklas

 

Paaske    Falk       Haar     Bligaard

 

Pukki     Thomas  Krogh    Jønsson

 

                      Simon J.

 

                      Johan

 

Udskiftninger:

Jason, Jonas, Hauge

 

Et andet våben var vores store bredde og vi kørte med flyvende udskiftninger i sommervarmen, så vi hele tiden havde friske spillere på banen.

 

Vipperød i en 4-4-2 var en stærk modstander med hurtige folk på toppen.

Sidst vi mødte dem i efterårets mesterrække og var vi klart underlegne i vores fysik og tabte klart med 0-3, men vores udvikling har været fantastisk, drengene har arbejdet hårdt siden januar, så det var spændende, at prøve kræfter med topholdet fra efteråret igen.

 

Det var en meget lige første halvleg. Den største chance tilfaldt Sebastian Jønsson, der 3 min før halvleg kom alene igennem med målmanden, men desværre gik der koks i afslutningen og chancen løb ud i sandet.

 

Få sekunder efter modtager Kristoffer gult for brok og 1 min før pausefløjt får Vipperød en omstilling, som de effektivt omsætter til 0-1. Pause.

 

Der var medajleoverrækkelse til de mindre årgange i pausen, men vi ænsede det ikke, nogle spillere var kogt over i varmen og måtte udskiftes.

Vi var bagud og aftalte at vi ikke ville skuffe de fremmødte, selvom vi skulle starte med 10 mand.

 

Ringsted-drengene gik frisk til den. Vi fik brudt et angreb, Jason fandt Jønsson i en omstilling, der igen kom alene igennem. Denne gang svigtede han ikke 1-1 og stadionet brød ud i stor jubel.

 

Drengene lugtede blod, fightede flot i alle kæderne. Vipperød virkede mærkede af det høje tempo, varmen og de mange nærkampe.

 

 

Kort efter blev vi fuldtallige igen og endnu en gang fandt Jason - Jønsson i en flot omstilling og fra kanten af feltet sparkede Jønsson bolden i mål til 2-1.

Vi var i teten med de mange fremmødte i ryggen og i kamp med venner og fjender, bankede Thomas bolden i nettet tæt under mål. 3-1 efter 60 min.

 

Bligaard så gult for brok. 7 min igen og få minutter før tid bragte vores målmand lidt spænding ind i kampen med en unødvendig skovtur i feltet og med et frit mål bragte Vipperød sig på 3-2.

 

Med en mand i undertal pressede Vipperød Ringsted drengene i bund, men vi red stormen af med en stor viljestyrke og vandt fortjent den spændende kamp i den ulidelige varme.

 

Det var en uforglemmelig oplevelse for både spillerne og trænerteamet og stor Tak til de mange fremmødte :-)

----

 

Næste kamp efter 3 vundne kampe i træk... 

5 dage efter ventede endnu et tophold selveste nr. 1 Brøndby IF. 

 

Det er altid svært, når man møder "eliteklubberne" Brøndby og HB Køge, der er mange U15 spillere i overflod i den alder af høj kvalitet. Det var også det, der ventede drengene, da et super hold var "tryllet" frem til dagens anledning.

 

 

Alt gik lyn hurtigt på kunsten i Brøndby. De skulle vinde stort mht. målscoren, hvis Roskilde (nr. 2) der var a' point slog Vipperød (nr. 3). Det blev også en ren massakre og noget af en snitter på 0-9.

Måske burde "Eliteholdene" spille en reserveholdsturnering i stedet for at ødelægge en ellers god turnering med mange lige kampe.

 

MEN - INGEN kan ikke tage det fra drengene, at vi spillede os til en flot 4 plads i mesterrækken i vores U15 debutsæson.

Super godt gået Drenge, vi er meget stolte over jeres præstation.