Menu

Vigtig arbejdssejr for U15

image Kampstart
Pirasaanth Kugan og Søren Andersen
06. maj 2016 kl. 00:01
RIF-2 ude imod Køge FC-2

 

U15 Hold 2 havde til dagens kamp en stor opgave foran sig, hvor RIF drengene skulle spille imod topholdet i rækken og ikke mindst et hold de også spillede træningskamp mod i vinterpausen og tabte 6-1.

Med Hold 2's 3 kampe og 3 nederlag, så det derfor rigtigt svært ud, specielt når det var mod et hold, der havde vundet deres første 3 kampe og med en målscore på 11-3. Ikke mindst en fysisk og hurtige modstander.

Forhold til de andre kampe havde Hold 2 træner Pirasaanth valgt at stille et lidt mere defensivt holdopstilling, med en 4-4-2

 

                        Esben

Mathias B – Danny – Viktor S – Mathias H

Mounire – Magnus – Viktor B – Sebastian B

                      Rasmus- Ayad.

 

Ude: Dalgaard og Tøffe

 

Fra start af maste Køge på med deres fysisk og spillede bolden op til deres hurtigste spiller. RIF drengene holdt deres aftaler - aftalt fra start, hvor de skulle lukke alt Køges spil og prøve lukke deres angriber ned. Viktor B og Magnus vandt mange dueller inde på midten og 4-back kæden lukkede flot ned.

 

8 min skulle der til for at score kampens mål, Rasmus Jensen der med sine Superb tekniske færdigheder driblede forbi hele tre Køge FC spillere, men afslutningen var uskarp og ramte målmanden. Men til RIF's held kunne keeperen ikke holde bolden og Ayad fulgte op på anden bolden og scorede. Ayad's fjerde mål på blot to kampe (hattrick i hold 3 kampen imod Dianalund).

Køge FC pressede på efter målet og spillede sig frem til rigtig mange chancer. Men Solidt forsvarsarbejde fra 4-back kæden og en Esben i hopla i målet holdt Køge FC væk fra scoringer og RIF kunne gå til pause med en føring på 1-0.

 

Taktikken var klar, RIF drengene skulle fortsætte med at holde føringen og nullet, ikke mindst arbejde ekstra meget defensivt. 

I 2.h foresatte Køge FC presset og havde 4-5 100% chancer, som de ikke kunne udnytte. Ikke mindst fik værterne også et straffe, men en storspillende Esben redder den - Fantastisk kamp af den unge Kofoed Svendsen.

RIF kunne selv lukke og slukke kampen med 10 min tilbage, hvor Rasmus igen viste sine tekniske færdigheder men uden held.

Resultatet holdt hele vejen og RIF drengene vandt dermed deres første kamp over topholdet 1-0.

 

Flot præstation af drengene der virkelig havde fundet arbejdshandskerne frem og leverede varen i dag.  Tak til Forældrene der kørte og ikke mindst for den gode opbakning.